tarih tam belli değil ama çok uzak bir zaman olmaz eminim yakında gelir. fiyat olarakta 2500 tl civarların da olur diye düşünüyorum tabiki satıldığı mağazaya göre değişir ama internet fiyatı olarak benim fikrim 2500 2700 o civarlarda seyreder.Türkiye ye geliş tarihi ve fiyatı ne olur bizde
iki telefon da güzel bu ay içinde xiaominin tr ye giriş yapacağını da düşünürsek bir tık önde gözüküyor .Günaydın arkadaşlar, bende mi 8 bekliyordum sabırsızlıkla geldiği gibi alacağım, oneplus 6 dan bir tık önde benim için fiyat konusunda daha uygun olacaktır oneplus 6 ya göre
Yahu beyler bu marka nasıl telaffuz ediliyor? ZAOMİ diye mi okunuyor?
Ayrıca bu ürünlerde garanti uygulamaları nasıl oluyor? Yine 2 yıl garanti ile sınırlı mı?
Servis yaygınlığı nedir?
iki telefon da güzel bu ay içinde xiaominin tr ye giriş yapacağını da düşünürsek bir tık önde gözüküyor .
Yahu beyler bu marka nasıl telaffuz ediliyor? ZAOMİ diye mi okunuyor?
Ayrıca bu ürünlerde garanti uygulamaları nasıl oluyor? Yine 2 yıl garanti ile sınırlı mı?
Servis yaygınlığı nedir?
Genelde şaomi deniliyor.Yahu beyler bu marka nasıl telaffuz ediliyor? ZAOMİ diye mi okunuyor?
Servis yaygınlığı nedir?
Garanti konusunda kurumlar 2 yıl konusunda ısrar ediyor. Allahtan kanun kural çıktı da 2 yıl oldu yoksa daha eski zamanlarda 1 yıldı garani süreleriHocam bizim arkadaş almıştı hb den oranın verdiği 2 yıl garanti vardı ithalatçı garanti
O ne loGenelde şaomi deniliyor.
Garanti konusunda kurumlar 2 yıl konusunda ısrar ediyor. Allahtan kanun kural çıktı da 2 yıl oldu yoksa daha eski zamanlarda 1 yıldı garani süreleri