Ado' Alıntı:Gayet akıcı,bilgilendirici,güzel bir inceleme olmuş elinize sağlık.
Pil kapağı da açılaydı iyiydi :kıskıs:
Ayrıca açılış konuşmanızda forumumuza özel inceleme olduğunu belirtmeniz mutluluk verici. :
Ben de Samsung TV kurcaladım biraz, fırsat bulursam konusunu açarım.
clearidas' Alıntı:Ado' Alıntı:Gayet akıcı,bilgilendirici,güzel bir inceleme olmuş elinize sağlık.
Pil kapağı da açılaydı iyiydi :kıskıs:
Ayrıca açılış konuşmanızda forumumuza özel inceleme olduğunu belirtmeniz mutluluk verici. :
Ben de Samsung TV kurcaladım biraz, fırsat bulursam konusunu açarım.
Valla pil kapağı açılmadi pek acemice oldu bizimki ama ilk kez böyle bir video çektim kamerayı açınca ne diyeceğini unutuyor insan
Bekliyoruz Samsung tvyi :kaş:
Ado' Alıntı:clearidas' Alıntı:Valla pil kapağı açılmadi pek acemice oldu bizimki ama ilk kez böyle bir video çektim kamerayı açınca ne diyeceğini unutuyor insan
Bekliyoruz Samsung tvyi :kaş:
Ben de unutuyorum ama kameradan değil, Konuşmaya başlayınca dünyayı unutuyorum :
Bizim bir müdür vardı Egemen, bana derdi ki, ''Adem bey rica ediyorum mailleri biraz kısa yazın, sizin mailin sonuna geldiğimde başını unutmuş oluyorum''' :kıskıs:
Ortam müsait olsa video inceleme yapardım ama hem depo alanı hem cadde gürültüsü nedeniyle vazgeçtim. Başka bir incelemeye artık inşallah. :
Sota' Alıntı:Ado' Alıntı:Ben de unutuyorum ama kameradan değil, Konuşmaya başlayınca dünyayı unutuyorum :
Bizim bir müdür vardı Egemen, bana derdi ki, ''Adem bey rica ediyorum mailleri biraz kısa yazın, sizin mailin sonuna geldiğimde başını unutmuş oluyorum''' :kıskıs:
Ortam müsait olsa video inceleme yapardım ama hem depo alanı hem cadde gürültüsü nedeniyle vazgeçtim. Başka bir incelemeye artık inşallah. :
Demekkı Uzun Mesajlardan Tek Muzdarıp Ben Degılmısım :
Astragalus' Alıntı:İyi günler, cihazda tuner mevcut mu acaba, şimdiden teşekkürler
clearidas' Alıntı:Astragalus' Alıntı:İyi günler, cihazda tuner mevcut mu acaba, şimdiden teşekkürler
cihazda tuner yok hocam.
Astragalus' Alıntı:clearidas' Alıntı:cihazda tuner yok hocam.
Çok teşekkürler peki tuner olan önerebileceğiniz başka bir marka veya model var mı