Xiaomi Mi Box 4K inceleme

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32
Xiaomi TV box için küçük bir tanıtım videosu çektim.

Merak eden yada almak isteyen arkadaşların

Akıllarına takılan başka sorular olursa konu altında cevaplamak isterim

Moderatör tarafında düzenlendi:
Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Gayet akıcı,bilgilendirici,güzel bir inceleme olmuş elinize sağlık.

Pil kapağı da açılaydı iyiydi :kıskıs:

Ayrıca açılış konuşmanızda forumumuza özel inceleme olduğunu belirtmeniz mutluluk verici. :ok:

Ben de Samsung TV kurcaladım biraz, fırsat bulursam konusunu açarım.

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32
Ado' Alıntı:

Ayrıca açılış konuşmanızda forumumuza özel inceleme olduğunu belirtmeniz mutluluk verici. :ok:

Valla pil kapağı açılmadi :)  pek acemice oldu bizimki ama ilk kez böyle bir video çektim kamerayı açınca ne diyeceğini unutuyor insan :)  
Bekliyoruz Samsung tvyi  :kaş:

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
clearidas' Alıntı:
Ado' Alıntı:

Valla pil kapağı açılmadi :)  pek acemice oldu bizimki ama ilk kez böyle bir video çektim kamerayı açınca ne diyeceğini unutuyor insan :)  

Ben de unutuyorum ama kameradan değil, Konuşmaya başlayınca dünyayı unutuyorum :kop:

Bizim bir müdür vardı Egemen, bana derdi ki, ''Adem bey rica ediyorum mailleri biraz kısa yazın, sizin mailin sonuna geldiğimde başını unutmuş oluyorum''' :kıskıs:

Ortam müsait olsa video inceleme yapardım ama hem depo alanı hem cadde gürültüsü nedeniyle vazgeçtim. Başka bir incelemeye artık inşallah.  :ok:

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32
Müdür değerli bilgilerinizden yoksun kalmak istemiş belli ki o onun eksiği olsun :) . Tamamdır ado hocam.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,347
Ado' Alıntı:
clearidas' Alıntı:

Ben de unutuyorum ama kameradan değil, Konuşmaya başlayınca dünyayı unutuyorum :kop:

Bizim bir müdür vardı Egemen, bana derdi ki, ''Adem bey rica ediyorum mailleri biraz kısa yazın, sizin mailin sonuna geldiğimde başını unutmuş oluyorum''' :kıskıs:

Ortam müsait olsa video inceleme yapardım ama hem depo alanı hem cadde gürültüsü nedeniyle vazgeçtim. Başka bir incelemeye artık inşallah.  :ok:

Demekkı Uzun Mesajlardan Tek Muzdarıp Ben Degılmısım :kop:

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Sota' Alıntı:
Ado' Alıntı:

Demekkı Uzun Mesajlardan Tek Muzdarıp Ben Degılmısım :kop:

:kop:

ama onların ctrl+f yapma lüksleri yoktu :kıskıs:

Apollon07 Çevrimdışı

Apollon07 

Aktif Üye
24 Eki 2017
203
Hocam Bu Cihazın Yeni Sürümleri Var mı 4b ram Olanı android 7 vs birde wifi olayı nasıl çekim konusunda, evde smartsız tv var ona almayı düşünüyorum ama daha cesaret edemedim hangisini alacağım konusunda, birde türkiye fiyatları yüksek

Geri
Üst Alt