muratala5361
Süper Üye
- 3 Şub 2019
- 1,906
- 22
Windows 10 a zaten bulaşmaz bende kullanmıyorum ama 7 ye güven olmazWin 7 home edition, sonra w10 home
Windows 10 a zaten bulaşmaz bende kullanmıyorum ama 7 ye güven olmazWin 7 home edition, sonra w10 home
Windows 10 a zaten bulaşmaz bende kullanmıyorum ama 7 ye güven olmaz
Xp ve W7 nin yeri ayrı hepimizde, vista mı daha kötü 10 mu kapışırlar ?Bu konuda bir Windows Vista değil, lütfen yani.
Senelerce 7 kullandım gayet.
Xp ve W7 nin yeri ayrı hepimizde, vista mı daha kötü 10 mu kapışırlar ?
Win 7 basic düşünüyordum. Var değil mi?
Bir de millenium edition vardı evlerden ırak ?Vista derim, Win 10 yine iyi.
HDD ile biraz işkence olabiliyor tabi. (Özellikle 5400 devir.)
O virüsü bilirim pistir gerçektenHiç güvenilmeyen bir işletim sistemi,win 10 değil,win bon olsa yine de sakat ,veya ben şahsen hiç güvenemem diyelim.Mutlaka bir anti virüs kurulmalı ,sadece program yüklemeyle de virüs bulaşmaz ,arkadaştan aldığın ve içinde müzik olup "kendime kopalıyayım" dediğin bir bellekle bile virüs girer ,anlamazsın,habire dosyalarına yazar durur ,yine anlamazsın.Bir arkadaşım var ,bu şekilde girmiş virüs ,her klasörün içinde "klasör ismi" ile bir exe varmış ,mesela "cem karaca" klasörü olsun ,o klasörün içinde "cem karaca.exe"
Virüs bulaşmaz demek ,doğru olmaz kısaca ,hele windows
Bende 7 yi severim ama hem ssd hemde güncel desteğinden dolayı 10 a mahkumuz ne yapalımBu konuda bir Windows Vista değil, lütfen yani.
Senelerce 7 kullandım gayet.
Çok Doğrusun emmi.Hiç güvenilmeyen bir işletim sistemi,win 10 değil,win bon olsa yine de sakat ,veya ben şahsen hiç güvenemem diyelim.Mutlaka bir anti virüs kurulmalı ,sadece program yüklemeyle de virüs bulaşmaz ,arkadaştan aldığın ve içinde müzik olup "kendime kopalıyayım" dediğin bir bellekle bile virüs girer ,anlamazsın,habire dosyalarına yazar durur ,yine anlamazsın.Bir arkadaşım var ,bu şekilde girmiş virüs ,her klasörün içinde "klasör ismi" ile bir exe varmış ,mesela "cem karaca" klasörü olsun ,o klasörün içinde "cem karaca.exe"
Virüs bulaşmaz demek ,doğru olmaz kısaca ,hele windows