TKartaL
Süper Üye
- 5 Şub 2018
- 2,481
- 45
Arkadaşlar elimde
Umut Barış 1.6 atom işlemcili 2gb ram 150 gb netbook var. Üstünde Win7 ultimate mevcut fakat pc kasıyor. Buna Win7 basic kursam sizce nasıl olur?
Win7 starter değil mi?Starter kur. Hatta gereksiz windows özelliklerini kapat. Antivirüs kullanma.
Hemen virüs kapar o zaman ya sıkıntı çıkarmasınStarter kur. Hatta gereksiz windows özelliklerini kapat. Antivirüs kullanma.
Niye kapsın ya?Hemen virüs kapar o zaman ya sıkıntı çıkarmasın
Niye ki ben de anti virüs kullanmıyorum, kapmadık bugüne kadar ?Hemen virüs kapar o zaman ya sıkıntı çıkarmasın
Kullanmadan kapmadiğinizi nasil bilebilirsiniz? Çoğu zararli yazilim varliğini hissettirmeden arka planda kendisine kodlanan görevlerini sessizce yaparNiye ki ben de anti virüs kullanmıyorum, kapmadık bugüne kadar ?
İşletim sistemi win7 starter miNiye ki ben de anti virüs kullanmıyorum, kapmadık bugüne kadar ?
Kullanmadan kapmadiğinizi nasil bilebilirsiniz? Çoğu zararli yazilim varliğini hissettirmeden arka planda kendisine kodlanan görevlerini sessizce yapar
Win 7 home edition, sonra w10 homeİşletim sistemi win7 starter mi
Bugüne kadar herhangi bir anti virüs programının büyük bir iş başardığını da görmedim ona bakarsan Windows'tan büyük virüs mü var arka planda neler çeviriyor biliyor muyuzKullanmadan kapmadiğinizi nasil bilebilirsiniz? Çoğu zararli yazilim varliğini hissettirmeden arka planda kendisine kodlanan görevlerini sessizce yapar
o zaman kapını da kilitleme gardaş anahtarı üreten fabrikada kopyası var ayni mantikBugüne kadar herhangi bir anti virüs programının büyük bir iş başardığını da görmedim ona bakarsan Windows'tan büyük virüs mü var arka planda neler çeviriyor biliyor muyuz
Ya sen kurabilirsin anti virüs de kusura bakma bireysel kullandığım hiçbir bilgisayarda kullanmıyorum keyif benim değil mi, yani bu herkesin kendi sorumluluğu değil midir!!?o zaman kapını da kilitleme gardaş anahtarı üreten fabrikada kopyası var ayni mantik