Wifi paylaşıyorum komşularımıza hangi sitelere girdiklerini öğrenebilirmiyim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan osman1234
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

osman1234

Aktif Üye
Puan 28
Çözümler 0
osman1234
Bizim wifi ye komşular bağlanıyor hangi sitelere girdiklerini öğrenebilirmiyim

Td w9970 modemim

bilgisayarlarına cafe kontrol programlarından kur, ekran görüntüsü bile alırsın =D

haneye tecavüze girer seninki =D

ya da mahreme göz uzatmak =D
İnterneti ben veriyorum ne yaptıkları kontrol etmek için sonuçta yanlış birşey yapsalar bana girecek sıkıntısı

Konuyu dağıtmayayım ama ben şahsen paylaşmam,oğluma da tavsiyede bulundum "aman oğlum" dedim,neme lazımmm :)

İnterneti ben veriyorum ne yaptıkları kontrol etmek için sonuçta yanlış birşey yapsalar bana girecek sıkıntısı

mac adresinden sana giren çıkan bi şey olmaz

en fazla "ayıp değil mi internetinden otlanıyorlar " olur =D

İnternet paylaşımı yasal değil. İnternetinizi kullanan kişi yasal olmayan işler yaparsa IP numarasından sizi bulurlar. Mesela sosyal medyadan terör ile ilişkili övücü paylaşımlar, siyasi hakaret içerikli paylaşımlar dava konusu olabilir. Ben kimseyle paylaşmıyorum.

Mesela kötü birşey yapan pc nin benim olmadığı kanıtlansa dahi ben ceza alırmıyım

Kanıtlanıncaya kadar epey can sıkıntısı yaşayabilirsiniz. Uç bir örnek vereyim. terör örgütü nün kullandığı haberleşme programı indirilmiş olsun. Allah korusun doğrudan gözaltına alınırsınız. Çok riskli. Tercih sizin.

İnternet paylaşımı yasal değil. İnternetinizi kullanan kişi yasal olmayan işler yaparsa IP numarasından sizi bulurlar. Mesela sosyal medyadan terör ile ilişkili övücü paylaşımlar, siyasi hakaret içerikli paylaşımlar dava konusu olabilir. Ben kimseyle paylaşmıyorum.
Mesela kötü birşey yapan pc nin benim olmadığı kanıtlansa dahi ben ceza alırmıyım
azmettirmekten evet =D
Hadi yine yazmadan durmayayım :)
İspat edene kadar zaten içerde 5 yıl geçer,daha kötü durumu ise düşünmek bile istemiyorum :ok

üni de 2 gece onların ortamında yatılı kaldığı için memuriyeti yanan ve halaa hak davası peşinde koşan bir komşum var.

derler ya, zaman kötü kolla ...

o zaman bu zaman işte.

Nasıl olsa paylaşmışsın, merak edecek bir şey kalmamış... Olumsuz bir durumda; polis kapını çaldığında, nerelere girip çıktıklarını ne halta bulaştıklarını öğrenirsin zaten... (Allah Korusun)

Üç lira beş lira için hiç yoktan sıkıntı yaşamaya gerek yok, paylaşmayın, paylaşımlı internet kullanmayın, kullandırtmayın...

Geri
Üst Alt