Tivo enerji tasarrufu ile ekran ışığı kismama engel oluyor, tum mod ve kombinasyonlari denedim birisi enerji tasarrufu modunu kapatiyor olabilir belki diye lakin sonuc alamadım. ustelik benim gibi geliştirici olarak is yapan biri duzeltemediyse normal ahh kullanici tivo arayuzuyle nasıl basa çıkacak onuda anlamadım. internet gittiginde ayarlardan mobil wifime gecmek icin hamle yapiyorum ama once tivonun pasa gonlunu beklemem gerekiyor iki dakika boyunca sistemde hata olduguna karar verecek ekrana mesaj çıkartacak o mesaji getirene kadar kumandayi dinlemiyor, tvyi reboot ediyorum internet yok diye ekranda tivo yukleniyor ekrani absürt surelerde duruyor surec boyunca hicbir komut ise yaramiyor.
Servis ile gorustum yiginla problem açıkladım serviste oyle olmamasi gerekiyor dedi
Video ile beraber tivo arayuzunu turladık ise yaramazligi resmettim videonuzu izledik talep olusturalim veya tvyi fabrika ayarina alip deneyin dendi bende 3 kere farkli sebeplerden fabrika ayarlarına döndüğümü hicbirine çare olmadigini eski surume gecirilmek istedigimi belirtince mesajlara cevap alamiyorum uzun sure gecti mesaisi bitmiş olabilir

oyle olmaması gerekiyor