By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 15,546
Güncelleme ota üzerinden geliyor manuel verilseydi sizin tv yede yüklenirdi.Konu çok uzun, toshiba neden dahil değil onu öğrenemedim, kısaca bilgi alabilir miyim
Güncelleme ota üzerinden geliyor manuel verilseydi sizin tv yede yüklenirdi.Konu çok uzun, toshiba neden dahil değil onu öğrenemedim, kısaca bilgi alabilir miyim
Vestelin TVleri manuel güncelleme alıyor, toshiba ota üzerinden mi alıyor bu güncellemeyi? Bilmediğimden soruyorumGüncelleme ota üzerinden geliyor manuel verilseydi sizin tv yede yüklenirdi.
TiVo güncellemesi otadan geliyor eğer manuel olasaydı sizinle paylaşırdık. TOSHIBA tv yede yüklerdiniz.Vestelin TVleri manuel güncelleme alıyor, toshiba ota üzerinden mi alıyor bu güncellemeyi? Bilmediğimden soruyorum
Aynı sürümlü tv kullanmıyor olsam size inanasım geliyor. Önce doğal yazan satırı değiştir sonra enerji tasarrufunu kapat aydınlatmayı dene internet uyarısına gelince üstte bir daha hatırlatma yazar yön tuşları ile üstüne git OK tuşuna basTivo enerji tasarrufu ile ekran ışığı kismama engel oluyor, tum mod ve kombinasyonlari denedim birisi enerji tasarrufu modunu kapatiyor olabilir belki diye lakin sonuc alamadım. ustelik benim gibi geliştirici olarak is yapan biri duzeltemediyse normal ahh kullanici tivo arayuzuyle nasıl basa çıkacak onuda anlamadım. internet gittiginde ayarlardan mobil wifime gecmek icin hamle yapiyorum ama once tivonun pasa gonlunu beklemem gerekiyor iki dakika boyunca sistemde hata olduguna karar verecek ekrana mesaj çıkartacak o mesaji getirene kadar kumandayi dinlemiyor, tvyi reboot ediyorum internet yok diye ekranda tivo yukleniyor ekrani absürt surelerde duruyor surec boyunca hicbir komut ise yaramiyor.
![]()
Servis ile gorustum yiginla problem açıkladım serviste oyle olmamasi gerekiyor dedi
Video ile beraber tivo arayuzunu turladık ise yaramazligi resmettim videonuzu izledik talep olusturalim veya tvyi fabrika ayarina alip deneyin dendi bende 3 kere farkli sebeplerden fabrika ayarlarına döndüğümü hicbirine çare olmadigini eski surume gecirilmek istedigimi belirtince mesajlara cevap alamiyorum uzun sure gecti mesaisi bitmiş olabiliroyle olmaması gerekiyor
![]()
Bütün kombinasyonlari denedigime gore sizce doğal yazan satırı degistirmemis olma ihtimalim var mi... Buyrun video foruma yüklenmedigi icin dış link:Aynı sürümlü tv kullanmıyor olsam size inanasım geliyor. Önce doğal yazan satırı değiştir sonra enerji tasarrufunu kapat aydınlatmayı dene internet uyarısına gelince üstte bir daha hatırlatma yazar yön tuşları ile üstüne git OK tuşuna bas
Servis menü resmini buraya ekleyin eski yazılım verelim.Bütün kombinasyonlari denedigime gore sizce doğal yazan satırı degistirmemis olma ihtimalim var mi... Buyrun video foruma yüklenmedigi icin dış link:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
İnternet uyarisinda ise hatirlatmasından ziyade ekranı bloke etmesi problem. zaten tv reboot sonrasi internet kontrolunu arka planda yapip absurt surelerde bekletiyor, nihayet açıldığında ise butun kaldirdigimizi sandigimiz uygulamalar ve ana ekran duzeninin sifirlandigini goruyoruz. Tvye yiginla gereksiz uygulamayi silinemez olarak kaydedebiliyorlar ama basit bir konfigürasyon dosyasına kullanıcı tercihlerini kaydetmeye yer ayirmiyorlar. para verip cihaz almış insanlara reklamlı ve dış kaynaklara baglı olmayı zorluyorlar. İnsanlarin yaşlısı var colugu cocugu var onlerine gelene tiklatıp baslarina is aldiracaklar.
servis menüsünün fotoğrafını buraya yükleyin.55qa9700 android tv var. Yeni arayüze geçenlermenun değil. Ben chromecast sıklıkla kullanıyordum. Nedense artık açmıyor. TiVo güncellemesi ota gelmiyor.
Chromecast için çözüm var mı? tivo öncesi son yazılımı paylaşırmısınız?
Bildirim çanından güncelleme yazılımına ulaşabilirsin.![]()
Tivo öncesi son yazılım alabilir miyim şimdiden teşekkürler
Tvyi ilk kuruluma dönderip yeniden kurulum yapın kurulum aşamasında hizmet şartları ve veriler ile alakalı seçmeniz gereken seçenekler var.Merhaba. Vestel 55q9900 televizyonum var. Son yazılım tivo yüklü olmasına rağmen yaklaşık 10 gündür appstore uygulamasına giremiyorum hata veriyor. Herşeyi denememe rağmen çözüm bulamadım. Yazılım ilemi alakalı yoksa başka bir şeymi vardır?
![]()
Televizyonu 3 aydır tivo yüklü olarak kullanıyordum. Appstore uygulamasında herhangi bir sorun yoktu. Aniden neden olduğunu merak ettim.Dediğiniz gibi sıfırlayıp tekrar kurulum yapayım. Teşekkür ederim.Tvyi ilk kuruluma dönderip yeniden kurulum yapın kurulum aşamasında hizmet şartları ve veriler ile alakalı seçmeniz gereken seçenekler var.