Kılavuz Vestel’in yeni arayüzü TiVo ve güncelleme alacak ürün listesi

1000002536.jpg

Hocam iki adet USB bellek denedim Olmadı. Kullandığım USB bellekler çok eski onunla ilgili bir problem olabilir mi

biraz bakındım açıklama hatalı gibi seri gelince anlarız.

Aklımda böyle kalmış bu konudan da yazılımlar güncellenmiş o zaman benim core yazılımım da g31 versiyonuydu daha günceli g32 versiyon olarak mı geliyor artık yoksa apayrı bir durum mu karıştı kafam da :bilmiyom

1000002540.jpg

İlginiz için çok teşekkürler . G31 olan yazılımı yükledim bu menü geldi. Ben bu menüyü de istemiyorum.

1000002541.jpg

Yazılımı TV den guncelledim. Bu menü geldi. Benim istediğim de bu menüydü otomatik güncellemeyi kapattım. Şimdilik böyle kullanacağım. Yardımlarınız için teşekkürler. İyi akşamlar.

Son düzenleme:

Aklımda böyle kalmış bu konudan da yazılımlar güncellenmiş o zaman benim core yazılımım da g31 versiyonuydu daha günceli g32 versiyon olarak mı geliyor artık yoksa apayrı bir durum mu karıştı kafam da :bilmiyom
Ram kapasitesi olarak Açıklamaya eksik girilmiş
1. Sayfada mesaji düzelttim.
G32 yazılım versiyon numaraları daha yuksek.

Selamlar güncellemeden memnun kalmadım yardimcı olabilir misiniz?

Edit: vestel/regal canli destek ile gorustum eski surume geciriyorlar

Son düzenleme:
İlerleyen zamanlarda eski yazılım desteği kalmayacağı TiVo üzerinden devam edileceği için bu yazılıma herkesin alışması gerekecek eklenecek yeni smart portal uygulamalarının lisansının yeni yazılım ile geçerli olacağını da düşünecek olursak eski yazılımlar boş olacak kanısındayım.

İlerleyen zamanlarda eski yazılım desteği kalmayacağı TiVo üzerinden devam edileceği için bu yazılıma herkesin alışması gerekecek eklenecek yeni smart portal uygulamalarının lisansının yeni yazılım ile geçerli olacağını da düşünecek olursak eski yazılımlar boş olacak kanısındayım.
Çanak anten, web tarayıcısı ve netflix kullanıyorum hocam.

Bu yazılımda da çanak anten ve Netflix aktif
Evet onceki yazılımda sahip oldugumuz pratik arayüz ve istemedigimiz uygulamaları cihazdan kaldırma hakkımız yeni yazilimda yok veya gostermelik maalesef. Uyeligim bulunmayan bilimum uygulamanin deaktive etmeme ragmen googletv gibi gozukmek icin anasayfayı işgal etmesi de ayrı dert. Tv acilis suresinin uzamis olmasi, acilis logosunu onceden özelleştirmis olmama ragmen rengarenk tivo yazması, ekran koruyucu diye çakma selocan maskotunun gelip gitmeleri.. degistirilemeyen dayatmalar.

1000027769.jpg
1000027770.jpg
1000027774.jpg

Son düzenleme:
Evet onceki yazılımda sahip oldugumuz pratik arayüz ve istemedigimiz uygulamaları cihazdan kaldırma hakkımız yeni yazilimda yok veya gostermelik maalesef. Uyeligim bulunmayan bilimum uygulamanin deaktive etmeme ragmen googletv gibi gozukmek icin anasayfayı işgal etmesi de ayrı dert. Tv acilis suresinin uzamis olmasi, acilis logosunu onceden özelleştirmis olmama ragmen rengarenk tivo yazması, ekran koruyucu diye çakma selocan maskotunun gelip gitmeleri.. degistirilemeyen dayatmalar.

1000027769.jpg
1000027770.jpg
1000027774.jpg
Evet bu bir dayatma. İnsanları Vestel aldığına pişman eden bir dayatma.

Geri
Üst Alt