A
İyi akşamlar arkadaşlar mediamakta bu telefonu 2100TL satıyorlar,
Sizlerin yazdıklarını okudum son olarak güncellemelerle sorunların ortadan kalktığı anlaşılıyor
Bu fiyata bu telefonu almalımiyim veya bu fiyat aralığında başka bir telefon tavsiyen iz varmı
Merhaba.
Telefona dair beklentilerinizi belirtirseniz daha net
tavsiyeler verebiliriz.
Z20 ekran, depolama yönünden fena değil. Cihazı elimle görmedim ancak 427 PPI kötü bir değer değil ekran için.
Kamera konusunda tatmin etmeyebilir, batarya daha yüksek olsa daha iyi olabilirmiş.
2100 lira bence biraz fazla bu cihaza.
Kamera konusunda daha iyi iş çıkarabilecek, bataryası daha yüksek, güncelleme desteği yönünden daha iyi Xiaomi Mi A2 Lite önerebilirim. (Daha ucuz.)
Cihaz saf Android arayüzü ile gelmekte. O yönden biraz yavan ve kullanışsız kalabilir.
Z20 alacağım diyorsanız da internete bakın derim daha ucuza satan yerler var.
Nokia 8'e de bakabilirsiniz.
Pureview yazılımın hakları Microsoft'ta olduğu için şu an ki yeni Nokia cihazlar bu imkandan faydalanamıyor.
Ve sanırım Nokia'nın bu telefonlarda gelen kamera yazılımı sorunlu diye hatırlıyorum.
Olması gerekenden düşük bir kalitede çekim yapıyormuş fabrikadan gelen uygulama.
Onu da kullanıcılar Play Store'dan buldukları bir uygulama ile halletmişler sanırım.
Nokia 8 işlemcisi nedeniyle Z20 ve Mi A2 Lite'dan oldukça üstün.
Bu cihaz da saf Android arayüzü ile gelmekte maalesef.
Güncelleme konusunda da Nokia gayet kararlı bir tutum izliyor görünene göre.
Sadece cihazın bataryası özelliklerine göre biraz düşük kalmış bana kalırsa.
Huawei P20 Lite veya P Smart modellerine de bakabilirsiniz. (Gerçi P20 Lite bütçenizi aşıyor ama.)
Tüm özelliklerini kıyaslayamam ancak P20 Lite bana kalırsa P Smart'ın süslüsü gibi görünüyor.
Belki P20 Lite güncelleme konusunda bir tık önde olabilir.