E
- 21 Ağu 2019
- 123
- 23
ok
ustam hiç almadı görmedi bile
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
konu açtığım aynı arıza seg var ondada denedim onuda görmedi
diğer yazılımları görüyor her ikiside sizin verdiğinizi görmedi
Yazınızı yeni gördüm işlerle de ilgilenmek zorundayım sürekli online değilim.Bunu denermisinZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.[Gizli İçerik]
en son gönderdiğin yazlım full olan ustam oldu paterin gibi renk sayıyor paneli görmedi sanırım beyaz yeşil kırmızı mavi olacak galiba yazılımla alakalı
hacam benim sorun yine aynı devam ediyor
Simdi teknik servisde geldi oda program atamadi anakartin degismesi gerektigini soylediLvds kablosunu söküp geri takın yerine oturmamış olabilir.
Özellikle panel tarafı
Linkini verdiğim yazılımı kullanınZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
servis nasıl atamadı panel nosunu nereden gördü seri noya göre 10 bin adet yazılım var full yazılım olacak hiç bir tv de uğraşmadım ben bu kadar v.e.s.t.e.l noktaSimdi teknik servisde geldi oda program atamadi anakartin degismesi gerektigini soyledi
arkadaşlar kurtarma core versiyon full yazılım derken ana katı ezberlettiniz yapılması gereken şuymuş arka kapak etiket panel etiket ve cihaza uyan yazılım v0137 versiyonlu full yazılım cihaz normale girdi vestel çalışıyor.
bilgilendirme tam açıklamalı olmalı değerli arkadaşlar full yazılım ne işe yarar faydası core nedir kurtarma nedir mb 82s şasisinde bazı model yükseltme yazılımları var servis arkadaşımızın verdiği gibi v5 bunları iyi analiz etmek lazım ben elektronikçiyim 1.5 günüm gitti kartı değiştirmedim çöpe atmadım sonuçta çözüldü 82 90 95 yazılımlarını arka kapak etiket seri no ve panel etiketi üzerinden full yazılım olursa yüzde 99 kart geri dönüyor çalışıyor
servis nasıl atamadı panel nosunu nereden gördü seri noya göre 10 bin adet yazılım var full yazılım olacak hiç bir tv de uğraşmadım ben bu kadar v.e.s.t.e.l nokta
USTA yardımlarından dolayı teşekkür ederim verdiği yazılımlar mb 82s serisi üst versiyonlar yükseltme için yada üst versiyondaki modülün kurtarma yada full rar dosyadaki v5 serisi çökme derken ne çökecek u-10 u12 enteğrelerimi çöksün bunlar nand flash değil emmc hiç değil spi flash 4-8 bacaklı bozulduğunda yeni boş enteğre var biri 64 biri 32 mgbyt şaseye göre değişiyor u-10 16 mgbyt olabiliyor dikkat edin seri no ve panele göre full yazılımı yüklersin kart hazır
[/QUOTE
valla kendileri sistemden bakmışlar seri numaralarına atmak istedi atamadı hatta ayrı bir flaşda getirdi bununla yüzde yüz olamsı lazım dedi onunlada olmadı
üstadım arka kapak etiket serino panel etiketi bu kadar full yazılım olacak