EVET Vestel app yani wevd tekrar açılmıştı baktım bugün Teşekkürler vestelBugün öğlen baktığımda sorun düzelmişti. Sizin de düzelmiştir büyük ihtimalle.
bu gün açıldı ama aksilik bu ya benimde youtube tuşuna basınca elevizyon kanallarından 2.sırada kayıtlı fox açılıyor. Bilen varsa yazarsa sevinirim teşekkürlerSayın
ek1c1,
F fikoloji
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim kendi adıma, tam konuya yazıyordum ki, mesajınızı okudum, aynı sorun benim tv de de var arkadaşlar.
Vestel 32 FD 7100 Smart Tv' de orijinal kumandası ile Youtube'a girebiliyorum ancak, Smart Tv uygulamaları açılmıyor, sözleşme sayfası geliyor içi boş onaylamak mümkün değil, dün geceden beri uğraşıyorum çözümünü bulamadım, tam yeni konu açacaktım ki, bu konuyu gördüm sorunun sadece ben de olmadığını anladım, bekleyelim bakalım, düzelir inşallah.
Selamlar.
bu gun uygulamalar düzeldi ama youtube tuşuna basınca maalesef 2.sırada kayıtlı tv kanalı açılıyor ne alakaysa....Jvc mb130 3.6.49 da aynı sorun var. Ne smart tuşuna basınca uygulamalar geliyor, ne de YouTube tuşuna başına YouTube açılıyor. Smart olmayan TV ye döndü.
çözülmüş bende.Ama youtube tuşu var kumanda üzerinde ona basınca 2.sıradaki tv kanalı açılıyor ne alakaysaSmart portal ile alakalı bir sorun var son kullanıcının yapabileceği bir şey yok tv üretici firmanın portal iletişimi sorununu çözmesi beklenmeli
valla bende jvc tv kumandasından youtube tuşu var önceleri sorunsuz giriyordu bayağıdır girmiyor girmediği gibi 2.sırada kayıtlı tv kanalına geçiş yapıyor.bu anakartta bu sorun birçok kişide mevcuttur çözümü en basit yötemi vestelin youtube tuşu olan vestel kumanda almak alırsanız youtubeye kumnda üzerinde sözleşmeye gerek kalmadan gire bilirsiniz
bu anakartta bu sorun birçok kişide mevcuttur çözümü en basit yötemi vestelin youtube tuşu olan vestel kumanda almak alırsanız youtubeye kumnda üzerinde sözleşmeye gerek kalmadan gire bilirsiniz
bu anakartta bu sorun birçok kişide mevcuttur çözümü en basit yötemi vestelin youtube tuşu olan vestel kumanda almak alırsanız youtubeye kumnda üzerinde sözleşmeye gerek kalmadan gire bilirsiniz
Kullandığınız kumanda tvnin orijinal kendi kumandası mı? Sonradan alınan farklı bir kumanda mı?bu gün açıldı ama aksilik bu ya benimde youtube tuşuna basınca elevizyon kanallarından 2.sırada kayıtlı fox açılıyor. Bilen varsa yazarsa sevinirim teşekkürler
bu gun uygulamalar düzeldi ama youtube tuşuna basınca maalesef 2.sırada kayıtlı tv kanalı açılıyor ne alakaysa....
çözülmüş bende.Ama youtube tuşu var kumanda üzerinde ona basınca 2.sıradaki tv kanalı açılıyor ne alakaysa
valla bende jvc tv kumandasından youtube tuşu var önceleri sorunsuz giriyordu bayağıdır girmiyor girmediği gibi 2.sırada kayıtlı tv kanalına geçiş yapıyor.
orijinal ve an itibariyle hiç sorunum kalmadı.JVC tv için söylüyorum ilk kuruluma gittim herşey sil baştan çalışmayan hiç bir aksam yok teşekkürlerKullandığınız kumanda tvnin orijinal kendi kumandası mı? Sonradan alınan farklı bir kumanda mı?
ilk kurulum yaptım hepsi düzeldibu gün açıldı ama aksilik bu ya benimde youtube tuşuna basınca elevizyon kanallarından 2.sırada kayıtlı fox açılıyor. Bilen varsa yazarsa sevinirim teşekkürler
bu gun uygulamalar düzeldi ama youtube tuşuna basınca maalesef 2.sırada kayıtlı tv kanalı açılıyor ne alakaysa....
çözülmüş bende.Ama youtube tuşu var kumanda üzerinde ona basınca 2.sıradaki tv kanalı açılıyor ne alakaysa
valla bende jvc tv kumandasından youtube tuşu var önceleri sorunsuz giriyordu bayağıdır girmiyor girmediği gibi 2.sırada kayıtlı tv kanalına geçiş yapıyor.
orijinal ve an itibariyle hiç sorunum kalmadı.JVC tv için söylüyorum ilk kuruluma gittim herşey sil baştan çalışmayan hiç bir aksam yok teşekkürler
ilk kurulum yaptım hepsi düzeldi
düzeldi evet teşekkürler.Bugün öğlen baktığımda sorun düzelmişti. Sizin de düzelmiştir büyük ihtimalle.
Bu işlemi ne zaman yapmıştın, çünkü ben full yazılım dağı attım olmamışti yani zaten herşey silinmiş olduİyi akşamlar arkadaşlar ben sorunu şu şekilde çözdüm yazılımı en son sürüme güncelledim ama gene kullanım kusullarını geçemiyordum. bunun kumanda ile alakası yok bende vestel orjinal kumanda var zaten netflix ve youtube tuşlu. Neyse konuyu dağitmadan anlatıyim yazılım yüklendikten sonra tekrar kurulum yapılması gerekiyor sıfırlayıp kurulum yaparken de bütün ayarları açın kurulum resmini de bırakıyorum bende düzeldi umarım sizdede düzelir.
İyi akşamlar arkadaşlar ben sorunu şu şekilde çözdüm yazılımı en son sürüme güncelledim ama gene kullanım kusullarını geçemiyordum. bunun kumanda ile alakası yok bende vestel orjinal kumanda var zaten netflix ve youtube tuşlu. Neyse konuyu dağitmadan anlatıyim yazılım yüklendikten sonra tekrar kurulum yapılması gerekiyor sıfırlayıp kurulum yaparken de bütün ayarları açın kurulum resmini de bırakıyorum bende düzeldi umarım sizdede düzelir.
bende sorun düzeldi, smart tv çalışıyor.Vestel app neden çalışmıyor.
Destek mi kasildi ,net bilgisi olan varmı.
Jvc mb130s
Tamam genel bir sorun varmış
Benim TV jvc .ben tarayıcıya wep browser girmek için telefondan
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
uygulama yı çalıştırıp giriş yapabildi.
Sizintv yi bilmiyorum.yapmak istediginiz buysa deneyebilirsiniz.
YouTube ve Netflix çalışıyor.
Tarayıcıdan da
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol./ buda ekran geliyor orda kalıyor
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.giriş yaptım zaten bu hiç gelmiyor.
Sanırım beklicegiz Vestelin düzeltmesini
12 ARALIK 2022 TARİHİ İTİBARİYLE SMART PORTAL ,WEWD SORUNU DEZELTİLMİŞ.