Menü resmini atarmisin ?Merhaba,
Vestel TV servise gönderdim, bugün getirdiler. Kumandasi da değişti, üzerinde prime video tuşu var ama basınca herhangi birşey açılmıyor. Önceki kumanda üzerinde bu tuş yoktu.
Cihaz modeli mb211
Menu4725 yapman lazım menüden kastımız servis menüsü ?
Mb211 s V1 versiyinu destek sağlamaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
TV ye yüklenemez mb230 130s 211s gibi kart destekleri var normal V3 desteği yok anca
Bunu deneyebilirsisÖnemli - Dlna özellikli eski tv de youtube, netflix ,iptv, cözümü Prime video Vestel,Samsung,Grundig,Philips
Tv lerimiz zamanla teknolojik yetersizliklerden kaynaklanan problemler ile satin alirken dikkate aldigimiz bazi özelliklerini kaybediyor,bize de ekonomik sartlar yüzünden mevcut tv ile eskiden kullanabildigimiz youtube netflix gibi smart uygulamalarini nasil kullanabiliriz arastirmalarina...tavsiyeforumu.com
Söylediğiniz gibi video oynatma olayı kötü dlna denedim farklı programlar da denedim tv smart(sözde) 65ud9800 tek derdim konsol vs açmadan netflix gibi prime video da izleyebilmek..TV ye yüklenemez mb230 130s 211s gibi kart destekleri var normal V3 desteği yok anca
Bunu deneyebilirsinizÖnemli - Dlna özellikli eski tv de youtube, netflix ,iptv, cözümü Prime video Vestel,Samsung,Grundig,Philips
Tv lerimiz zamanla teknolojik yetersizliklerden kaynaklanan problemler ile satin alirken dikkate aldigimiz bazi özelliklerini kaybediyor,bize de ekonomik sartlar yüzünden mevcut tv ile eskiden kullanabildigimiz youtube netflix gibi smart uygulamalarini nasil kullanabiliriz arastirmalarina...tavsiyeforumu.com
Hocam Xiaomi Mi Box S 4k aldım ve sorun çözüldüOlmaz
Tv içinde öyle bir dosya varsa da,sadece seri no v.s vardır ,çünkü genelde smart içinde bir link oluyorlar çünkü,yani aslında linke tıklıyoruz tv üzerindeyken
Ooo,süper ,güle güle kullan,bence en iyisini yapmışsınHocam Xiaomi Mi Box S 4k aldım ve sorun çözüldü
rica ederim test ettiginiz anakarti ve sonucunuda paylasirsaniz,diger denemek isteyen kisilere kolaylik olur..Teşekkürler