Bu benim ilk TVim. Profil dosyası nedir, nasıl paylaşacağım bilmiyorum. Menü+4725 te çıkan ekranı mı paylaşmami istiyorsunuzProfil dosyanizi paylasirmisiniz
Yazilim güncellemesi olup olmadigini ayarlardan kendinizin kontrol etmesi mümkün ,ben kontrol yöntemiyle mb230 karta full yazilim yükledikten sonra 3 farkli güncelleme yüklettim.
vestel prime video uygulamasini "eba" uygulamasinda oldugu gibi smart menüye eklemeleri mümkündür ,yazida yazdigim gibi lisans problemi yoksa ekleyebilirler.
vestel maalesef güncelleme konusunda basarisiz, ayrica yurtdisinda yasayan bizler vestel grubunun ürettigi tv leri satin alan kisiler olarak daha sanssiziz.Web sitesi cok basit,güncelleme ile ilgili bilgi bulmak imkansiz.Full yazilimla cözulebilecek sorunlari yazilim bulamadiklari icin cözemeyen kullanicilar yok pahasina tv sini satmak zorunda kaliyor.
Ayrica getirilen güncelleme ile ilgili hic aciklama olmuyor, ayrica gelen güncelleme ile daha kötü hale gelebiliyor.Bende ki telefunken tv de mb230 anakarti cöktügü icin jvc yazilimi yüklemistim gelen son güncelleme ile kötü oldu, bu sefer full yazilimla vestele cevirdim daha da kötü oldu..Tekrar jvc yükleyip 2. ilk güncellemeyi yapip o sekilde birakacagim.
Netice olarak sorun olmadigi sürece dokunmamak en dogru karar..
Hayir linkte nasil alinacagi teraspy cok güzel acikliyor ,aldiginiz dosyayi dosya paylasim sitesine yükleyip linki buraya paylasirsaniz sevinirim.Sizin tv nizde prime video standart olarak var o yüzden önemli kontrol amacli cok isime yarayacak.Eger sizin icin zahmet olmazsa alip paylasirsaniz sevinirim.Bu benim ilk TVim. Profil dosyası nedir, nasıl paylaşacağım bilmiyorum. Menü+4725 te çıkan ekranı mı paylaşmami istiyorsunuz
Eba icin lisans gerekmedigi icin sorun olmadan eklendi,ama prime icin büyük ihtimalle lisans problemi vardir.ilginc bisi fark ettim, EBA benim uygulamalar ekranina da eklenmis halbuki TV sistem yazili en son 06.2017 de guncellenmis yani aldigimdan beridir hic guncellenmedi.
o nedenle beklemek en mantiklisi Prime icin, gelmezsede gelmesin napalim
Hayir linkte nasil alinacagi teraspy cok güzel acikliyor ,aldiginiz dosyayi dosya paylasim sitesine yükleyip linki buraya paylasirsaniz sevinirim.Sizin tv nizde prime video standart olarak var o yüzden önemli kontrol amacli cok isime yarayacak.Eger sizin icin zahmet olmazsa alip paylasirsaniz sevinirim.
Hayir linkte nasil alinacagi teraspy cok güzel acikliyor ,aldiginiz dosyayi dosya paylasim sitesine yükleyip linki buraya paylasirsaniz sevinirim.Sizin tv nizde prime video standart olarak var o yüzden önemli kontrol amacli cok isime yarayacak.Eger sizin icin zahmet olmazsa alip paylasirsaniz sevinirim.
Önemli - Vestel tv profil alma dosyaları -tümü-
Kalıcı olarak yüklediğimi belirtip içindeki OKU.TXT okuyun dedikten sonra ,sağlıklı günlerde kullanmanızı dilerim :) Demiştim ,aradan geçen süre içinde maşallah 947 kişi indirmiş ,bekozap'taki rekorumu kırmışım (ottplayer geride kalmış ama çok geride değil ,onu da 815 kişi indirmiş) Peki,neler...tavsiyeforumu.com
Cok tesekkürl ederim yarin vakitim oldugunda ilgilenecegim.Aşağıdaki linkten profile ulaşabilirsiniz:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
mb120 lerin profilinde de prime video yok,mb130 dan basliyor profil dosyalarinda..bakalım gelişmeleri buradan takip edeceğiz .. şimdilik birşey yok mb100 4k tv ..
profil dosyanizda configdeki mediabrowser basligi altindaki seceneklerin true olanlarini yazabilir misiniz buraya?bakalım gelişmeleri buradan takip edeceğiz .. şimdilik birşey yok mb100 4k tv ..
Eba icin lisans gerekmedigi icin sorun olmadan eklendi,ama prime icin büyük ihtimalle lisans problemi vardir.
Mb130 ve üstü model anakarta ait tv ler ilk kurulum yapip ülkeyi almanya yaparak yüklemeye devam edip sonucu bildirirse sevinirim,normalde ip veya ülke kisitlamasi yoksa prime video smart menüde cikmasi lazim.Ilk kurulum yapmadan önce hotel modunda ayarlarinizi kaydedip sonra tekrtar yüklemeniz mümkün. Nasil olacagini üstat teraspy acikliyor
Otel menü her şeyi yedekliyor mu ?
İlk üye olduğumda sevgili meeb sormuştu bu soruyu,bende bir resim yüklemiş ve "resimde görünüyor" demiştim... Bu gün dur dedim deniyeyim,nasılsa tüm herşey elimde var,ne kaybederim ... Önce full yazılım attım,tv açıldı ve herzamanki gibi "kurulum ekranı"na geldi, neyse,herşey bitti,anten ve...tavsiyeforumu.com
Profilinizi paylasmaniz mumkun muMb211'de Almanya kurarak denedim. Prime Video gelmedi. Zdf falan geldi sadece.