Tamamen duygusal bir durum yani.Gelişen teknoloji ile satış politikası olarak böyle ufak dokunuşlar yaparak yeni model türemiş oluyorlar. Maksat muhabbet olsun ?
Eyvallah
Tamamen duygusal bir durum yani.Gelişen teknoloji ile satış politikası olarak böyle ufak dokunuşlar yaparak yeni model türemiş oluyorlar. Maksat muhabbet olsun ?
Misal şimdi mb211 ana kart kalkıyor yerine mb181tc goreceğizTamamen duygusal bir durum yani.
Eyvallah
benim anakartım kimseye vermemMisal şimdi mb211 ana kart kalkıyor yerine mb181tc goreceğiz
Tvnin seri numarası olmadan panel bilgisi çıkmaz maalesefMerhaba 31 Aralık günü kurulumu yapılan regal 50 R7560 ua televizyonum dokuzuncu gününde Led bar arızası verdi. Değişim istedim ve kabul edildi. Yalnız stoklarında aynı üründen bulunmadığı için yerine 50 R 754ua9 göndereceklerini söylediler. Alternatif de sunmadılar. Ben de kabul ettim. Listede bu tv'nin panel bilgisini göremedim. Bilen varsa söyleyebilir mi? Yerine verdikleri tv eskisinden daha mı iyi ya da kötü ? Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
Merhaba çalışmalarınızı ilgiyle izliyorum; teşekkür ederim. Bu televizyonumdan (Vestel pixellence super slim ful hd 26850 lcd tv) memnunum.Ancak son zamanlarda ekranın açılması 1 dakikayı buluyor.Güncel yazılımı varmıdır, güncel yazılım yüklenirse düzelirmi ?Konuyu, kendisine ait başlık ile açmasını rica etmiştim, Sevgili kardeşimize desteğinden ötürü teşekkür ediyorum.
B baran5454 ün de tavsiyesi dikkate alınıp mümkün olduğunca forumdaşların işlerini kolaylaştırmaya çalışacağız.
Yani tv tavsiyesi işi YILLARDIR yazdığım üzere belli başlı tekellerde olmamalı.
Bizler insanlara işin MANTIĞINI öğretip gerekli verileri sunalım, kendileri araştırmalarını bu yönde yapıp yine de merak ettikleri hususları elbette ki ''Sizlerin verdiği X bilgiler doğrultusunda Y ve Z modelleri arasında şu nedenle kaldım'' sizin fikriniz nedir?'' diye sorsun başımız gözümüz üstüne.
Menü 4725 yapıp resim eklermisinizMerhaba çalışmalarınızı ilgiyle izliyorum; teşekkür ederim. Bu televizyonumdan (Vestel pixellence super slim ful hd 26850 lcd tv) memnunum.Ancak son zamanlarda ekranın açılması 1 dakikayı buluyor.Güncel yazılımı varmıdır, güncel yazılım yüklenirse düzelirmi ?
YANITLA
Merhaba tv geldiTvnin seri numarası olmadan panel bilgisi çıkmaz maalesef
panda panelMerhaba tv geldi
Menü 4725 yapıp resim eklermisiniz
Televizyonum bu güncelleme için tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ederimçMenü 4725 yapıp resim eklermisiniz
17mb35 ana kart bir nevi tarihi eser diyebiliriz. güncelleme ne yazıkki olmaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Televizyonum bu güncelleme için tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ederimç
Çok teşekkür ederim.Sagolun17mb35 ana kart bir nevi tarihi eser diyebiliriz. güncelleme ne yazıkki olmaz