ramchomania
Süper Üye
- 8 Mar 2020
- 2,101
- 41
Güzel konu olmuş emeği geçen arkadaşımızın ellerine sağlık
ben bu listeyi vestel panel bilgi hattından derledim. tek tek mesajları incelemek biraz güç olduğu 32'' ve 40'' tvler çok az sorulduğu için listeye almadım.belki ilerleyen zamanlarda onları da eklemek nasip olur. listenin esas kaynağı başta F fikoloji olmak üzere üstadlardır.dtyakup cevabınız için teşekkür ederim listeye göre 43" olan model LG panel kullanıyor. 40" için bir bilgi yok gördüğüm kadarıyla?
Yavaş yavaş eklersin ,tekrar ellerine sağlıkben bu listeyi vestel panel bilgi hattından derledim. tek tek mesajları incelemek biraz güç olduğu 32'' ve 40'' tvler çok az sorulduğu için listeye almadım.belki ilerleyen zamanlarda onları da eklemek nasip olur. listenin esas kaynağı başta F fikoloji olmak üzere üstadlardır.
Teşekkür ederim.ben bu listeyi vestel panel bilgi hattından derledim. tek tek mesajları incelemek biraz güç olduğu 32'' ve 40'' tvler çok az sorulduğu için listeye almadım.belki ilerleyen zamanlarda onları da eklemek nasip olur. listenin esas kaynağı başta F fikoloji olmak üzere üstadlardır.
MB230 AnakartMerhaba
Toshiba 50ul3b63dt anakart ve hangi panel olduğu hakkında bilgisi olan paylaşabilirmi
55 i samsung panel yani bulabilirsen 55 ini al diyorsun?MB230 Anakart
Panda Panda
Demedim ki55 i samsung panel yani bulabilirsen 55 ini al diyorsun?
55ul3b63dt bulabilirsem bulamazsam vestel 55ud9590 almayı düşünüyorum bu düşünceme bişey demek istermisiniz ?Demedim ki
Maalesef iyi panel , kötü panel , va panel , ips panel yorumu ve tv tavsiyesi yapmıyorum. Yazınızı gören ustalar sizi bilgilendirir.55ul3b63dt bulabilirsem bulamazsam vestel 55ud9590 almayı düşünüyorum bu düşünceme bişey demek istermisiniz ?
Sunny üretimi panel bilgisi
Panel bilgisi alabilir miyim teşekkürler
MB130
MB230
MB181
MB180G31
MB180G32