umarım doğrudurZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.üye olmadan buraya yüklemeniz mümkün
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
umarım doğrudurZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.üye olmadan buraya yüklemeniz mümkün
siz yüklediginiz dosyayi paylasmamanissiniz anasayfayi paylasmissiniz ,birazdan ise gidecegim, dosyanizla yarin ilgilenebilirim artik.umarım doğrudur
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
siz yüklediginiz dosyayi paylasmamanissiniz anasayfayi paylasmissiniz ,birazdan ise gidecegim, dosyanizla yarin ilgilenebilirim artik.
MB230_VESTEL_0.51.19.0.zi güncelleme yazilimini niye paylastiniz ki?? bu yazilimi sadece zip den cikaracaksiniz ve usb ye kaydedeceksiniz ... daha sonra yükleyeceksiniz..Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
BBahsettiğiniz dosya hangisi?MB230_VESTEL_0.51.19.0.zi güncelleme yazilimini niye paylastiniz ki?? bu yazilimi sadece zip den cikaracaksiniz ve usb ye kaydedeceksiniz ... daha sonra yükleyeceksiniz..
Profil dosyasi ama sizin sorununuz güncelleme yazilimi veya factory reset ile düzelecek bir sorun.Paylastiginiz dosyada da problem yok, zipten cikarip yükleyeceksiniz sadece.."bin" li dosyayi acmaya calismadan..BBahsettiğiniz dosya hangisi?
Bu yazılımı yukledikten sonra tv de bir değişiklik olacak mi?Profil dosyasi ama sizin sorununuz güncelleme yazilimi veya factory reset ile düzelecek bir sorun.Paylastiginiz dosyada da problem yok, zipten cikarip yükleyeceksiniz sadece.."bin" li dosyayi acmaya calismadan..
evet, güncelleme yazilimi bir takim iyilestirmeler var ama ne oldugunu vestel paylasmadigi icin bilmiyoruz..denemeden önce servis menüyü acin diagnostic den factory reset yapin fabrika ayarlarina dönsün,bütün ayarlar sifirlanir, yeniden kurulum yaparsiniz..Bu yazılımı yukledikten sonra tv de bir değişiklik olacak mi?
Yazılımı yukledikten sonra fabrika ayarlarina dön desem yukledigim yazılım silinir mi?evet, güncelleme yazilimi bir takim iyilestirmeler var ama ne oldugunu vestel paylasmadigi icin bilmiyoruz..denemeden önce servis menüyü acin diagnostic den factory reset yapin fabrika ayarlarina dönsün,bütün ayarlar sifirlanir, yeniden kurulum yaparsiniz..
Yazılım silinmez ayarlar ve kanal listeniz silinirYazılımı yukledikten sonra fabrika ayarlarina dön desem yukledigim yazılım silinir mi?
Beğen tuşu ile mesajı (Yazışmayı) beğendiğinizde linkler görünür.Merhaba
Neden linkleri göremiyorum
Onu yap bunu yap yaptığım hâlde görünen birşey yok
Ben yazılımı yukledim. Netflix yine açılmadı ayrica kanalların hepsi gitti. Hiç görüntü yokMb230-0027
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Mb230
Hiç görüntü yok derkenBen yazılımı yukledim. Netflix yine açılmadı ayrica kanalların hepsi gitti. Hiç görüntü yok