Sorunun çözülmüştüMerhaba ustalarım kart değişimi sonucu panel ters ve görüntü bozuk cıktı yazılım ihtıyacı var regal 32r4011h resımde serı no var şimdiden teşekkürler.
Anakartına göre değişir bazılarında sadece nand varVestel ürünleri için flaş eprom yazılımı bulabilirmiyiz.
Arkadaşlar 32FX420H FİNLUX yazılım attım herşey normal fakat panel yazılımı lazım yazılar gölgeli gibi SN:7905343 700107 PNL:23452299 Teşekkürler
çok teşekkürler sorun sayenizde çözüldü*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Hoşgeldiniz burası panel yazılım bölümü alttaki konudan destek alınızMerhabalar. Herkese iyi forumlar dilerim.
Toshiba 50UL2163DT cihazımda ses ünitesi ve tv sesinin kumanda aracılığıyla eş zamanlı kısıp açılmasını sağlamak için youtube üzerinde araştırma yaptım ve o vesile ile forumunuzla tanıştım. Bahsettiğim müdahale için mb180 profile dosyası gerekli. Yardımcı olabilecek biri varsa çok memnun kalırım. Şimdiden teşekkürler
17mb35 yazılımı varmı acabahiç ümitli değildim. Allah razı olsun. çok tesekkür ederim. Hatta tv hiç tepki vermedi gibi usb yi sökecektim ki görüntü geldi.
***TEKNOwest 4dk içinde dönüş yaptin, kendimi çok değerli hissettim tekrar teşekkür ederim ?
Maalesef bende yok17mb35 yazılımı varmı acaba