Önemli Vestel Ve Üretimleri Panel Yazılımları Talep Başlığı

merhabalar anakart arızası sebebiyle seg 48 inc tv anakart değişimi yapıldı orjinal anakart 17mb140 yerine 17mb211 takıldı görüntü problemi var ters ve görüntü bozuk panel no 23407779 verilen rar da ve dosyalarda yazılım yoktur yardımcı olur musunuz ?
Seri no nedir

Merhabalar tüm arkadaşlara kolay gelsin vestel marka tv nin ana kart degişimi yapıldı ama negatif görüntü mevcut panel yzaılımı lazım MODEL no:40FA5050
SERİ no: 7427338500181 PNL:23225905 yardımcı olabilirseniz sevinirim teşekkür edrim...

IMG_5522.jpg
IMG_5523.jpg

pq şeklinde dosya oluşturdum denedim olumsuz işe yaramadı lütfen bekleyiniz yazısı geliyor tv yi kapatıp 15 sn bekliyorum açıyorum olumsuz olmadı
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

bunu dene birde
Rar dosyasından çıkarılmış iki ana unsur, FAT32 olarak formatlanmış bellek içerisine pq isimli bir klasör ile yerleştirilir
PQ isimli klasör içerisindeki yazılımlara sahip bellek TV ye takılır
TV nin uzaktan kumandası aracılığı ile MENU 4725 tuşlanarak Servis menüsüne girilir
En altta bulunan USB OPERATİONS bölümüne gelinir ve OK tuşuna basılır
Ekranda çok kısa süreli olarak (dosya çok küçük olduğu için yükleme anlık olur) LÜTFEN BEKLEYİNİZ yazısı gelir ve gider
TV kumandasından stby tuşuna basarak tv kapatılır
TV yeniden açıldığında ekran düzelmiş olur
(Bazı istisna durumlarda Profile dosyalarında olduğu gibi TV yi kapattıktan sonra fişi çekip, stby ışığı sönene kadar beklemeniz gerekebilir.)

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

bunu dene birde
Rar dosyasından çıkarılmış iki ana unsur, FAT32 olarak formatlanmış bellek içerisine pq isimli bir klasör ile yerleştirilir
PQ isimli klasör içerisindeki yazılımlara sahip bellek TV ye takılır
TV nin uzaktan kumandası aracılığı ile MENU 4725 tuşlanarak Servis menüsüne girilir
En altta bulunan USB OPERATİONS bölümüne gelinir ve OK tuşuna basılır
Ekranda çok kısa süreli olarak (dosya çok küçük olduğu için yükleme anlık olur) LÜTFEN BEKLEYİNİZ yazısı gelir ve gider
TV kumandasından stby tuşuna basarak tv kapatılır
TV yeniden açıldığında ekran düzelmiş olur
(Bazı istisna durumlarda Profile dosyalarında olduğu gibi TV yi kapattıktan sonra fişi çekip, stby ışığı sönene kadar beklemeniz gerekebilir.)
başka bir yazılımla görüntüyü düzelttim normal görüntü geldi fakt ekran ters durumda buna çözüm bulur musunuz ?

başka bir yazılımla görüntüyü düzelttim normal görüntü geldi fakt ekran ters durumda buna çözüm bulur musunuz ?
İlk sayfadaki mb211 dosyasından bı kaç tane atarak dene panelin orjinal yazılımını verdim ama kart ile uyuşmazlık oldu sanırım deneyin bol yazılım var elbet biri uyar

Merhaba Arkadaslar
Ekte resmini gonderdigim panel yazilimi varmidir acaba?

PANELf65cdbb40095a5be.jpg

Geri
Üst Alt