Önemli Vestel Ve Üretimleri Panel Yazılımları Talep Başlığı

T Çevrimdışı

tek-ser

Yeni Üye
29 Ağu 2019
10
50
Merhabalar tüm arkadaşlara kolay gelsin vestel marka tv nin ana kart degişimi yapıldı ama negatif görüntü mevcut panel yzaılımı lazım MODEL no:40FA5050
SERİ no: 7427338500181 PNL:23225905 yardımcı olabilirseniz sevinirim teşekkür edrim...

T Çevrimdışı

tek-ser

Yeni Üye
29 Ağu 2019
10
50
IMG_5522.jpg
IMG_5523.jpg

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
pq şeklinde dosya oluşturdum denedim olumsuz işe yaramadı lütfen bekleyiniz yazısı geliyor tv yi kapatıp 15 sn bekliyorum açıyorum olumsuz olmadı

bunu dene birde
Rar dosyasından çıkarılmış iki ana unsur, FAT32 olarak formatlanmış bellek içerisine pq isimli bir klasör ile yerleştirilir
PQ isimli klasör içerisindeki yazılımlara sahip bellek TV ye takılır
TV nin uzaktan kumandası aracılığı ile MENU 4725 tuşlanarak Servis menüsüne girilir
En altta bulunan USB OPERATİONS bölümüne gelinir ve OK tuşuna basılır
Ekranda çok kısa süreli olarak (dosya çok küçük olduğu için yükleme anlık olur) LÜTFEN BEKLEYİNİZ yazısı gelir ve gider
TV kumandasından stby tuşuna basarak tv kapatılır
TV yeniden açıldığında ekran düzelmiş olur
(Bazı istisna durumlarda Profile dosyalarında olduğu gibi TV yi kapattıktan sonra fişi çekip, stby ışığı sönene kadar beklemeniz gerekebilir.)

E Çevrimdışı

emredeveci07

Yeni Üye
11 Ara 2021
33
25

bunu dene birde
Rar dosyasından çıkarılmış iki ana unsur, FAT32 olarak formatlanmış bellek içerisine pq isimli bir klasör ile yerleştirilir
PQ isimli klasör içerisindeki yazılımlara sahip bellek TV ye takılır
TV nin uzaktan kumandası aracılığı ile MENU 4725 tuşlanarak Servis menüsüne girilir
En altta bulunan USB OPERATİONS bölümüne gelinir ve OK tuşuna basılır
Ekranda çok kısa süreli olarak (dosya çok küçük olduğu için yükleme anlık olur) LÜTFEN BEKLEYİNİZ yazısı gelir ve gider
TV kumandasından stby tuşuna basarak tv kapatılır
TV yeniden açıldığında ekran düzelmiş olur
(Bazı istisna durumlarda Profile dosyalarında olduğu gibi TV yi kapattıktan sonra fişi çekip, stby ışığı sönene kadar beklemeniz gerekebilir.)
başka bir yazılımla görüntüyü düzelttim normal görüntü geldi fakt ekran ters durumda buna çözüm bulur musunuz ?

Geri
Üst Alt