Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
@undefined, By_Trol,Какъв е проблемът? Ако говорите за софтуер за актуализация, за съжаление не.
Son düzenleme:
@undefined, By_Trol,Какъв е проблемът? Ако говорите за софтуер за актуализация, за съжаление не.
Maalesef benim arşivimde yok. TEKNOwest ve F fikoloji ustalardan da cevap bekleyin.merhabalar mb140 kartın yerıne 17bmb82s taktım resım negatıf ters
panel 23406604
kartın uzerındekı 23213638 / 27257510 dıj yardımcı olurmusunuz tesekkurler
Seg 32SC5600 32 İnch panel yazılımı varsa atarmısınız
ARKADAŞLAR HEPİNİZE SELAMLAR 2016 MODEL 55 UA 9400 VESTEL MODEL TELEVİZYONUM İLK ALDIĞIM GÜNDEN BU YANA HİÇ GÜNCELLEME ALMADI KENDİM AYARLARDAN GÜNCELLEMEK İSTEDİĞİMDE HİÇ GÜNCELLEME BULMUYOR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
hocam şu anki versiyonum V.0.1.33.17 DOSYALAR BÖLÜMÜNDEKİ HANGİ VERSİYONU YÜKLEMEMİ TAVSİYE EDERSİNİZ.Önemli - Vestel Mb82 (Kurtarma) Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu
merhaba, Tavsiye forumu ayrıcalığıyla tam gaz devam ederek sizin için güncel yazılımları, eskiye dönük yazılımları kendi upload sitemize ekledik, foruma yeni katılanlara tekrardan ''hoş geldiniz'' demek isterim. yazılımları indirip yüklemeden önce muhakkak aşağıdaki yönergeleri, duyuruları...tavsiyeforumu.com
En güncel olan yazılım linkhocam şu anki versiyonum V.0.1.33.17 DOSYALAR BÖLÜMÜNDEKİ HANGİ VERSİYONU YÜKLEMEMİ TAVSİYE EDERSİNİZ.
Denedim fakat olmadı televizyonun kendi üzerinde 17mb96 var açılış logosu geliyor kapanıyor ve bidaha açılış logosu geliyor bende 17mb82s taktım görüntü ters ve negatif elinizde 17mb96 full yazılım varsa lütfen atarmısınız*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
mb96 fulSeg 32SC5600 32 İnch panel yazılımı varsa atarmısınız
Çok teşekkür ederim oldu iyi çalışmalarmb96 ful
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
ful yazılmMerhaba, 23398548 panel numaralı cihazın yazılımına ihtiyacım var. Mb140 anakart değişimi yaptım, görüntü ters. Elinde olan arkadaşlar paylaşabilirse sevinirim. TEKNOwest , F fikoloji, By_Trol ustalarımın dikkatine