yokoono
TFC Team
- 20 Mar 2019
- 2,618
- 73
Panel profile 17MB82 panel VES315WNDX-01Seg 32.inç panel yazılımı varmıdır
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Panel profile 17MB82 panel VES315WNDX-01Seg 32.inç panel yazılımı varmıdır
Aynen bende çok aradım ama sabah verdiğim kod uymalı idi ? en kotu bı kaç tane MB 82 dene elbet
by-trol ustanın verdiği yazılmı yükleyin eğer tekrar ekran ters çıkarsa panel üzerinde panel bilgisi etiketi var onun resmini yükleyin ve servis menünün resimini yükleyin.profil dosyasını tv den usb ye çekin panel dosyasının düzeltiyim
by-trol ustanın verdiği yazılmı yükleyin eğer tekrar ekran ters çıkarsa panel üzerinde panel bilgisi etiketi var onun resmini yükleyin ve servis menünün resimini yükleyin.profil dosyasını tv den usb ye çekin panel dosyasının düzeltiyim
by-trol ustanın verdiği yazılmı yükleyin eğer tekrar ekran ters çıkarsa panel üzerinde panel bilgisi etiketi var onun resmini yükleyin ve servis menünün resimini yükleyin.profil dosyasını tv den usb ye çekin panel dosyasının düzelti
Siz işi hala yokuşa sürüyorsunuz menu 4725 yapıp servis menünün resmini çekmek ve read klasör oluşturup servis menüden profil dosyasını almak zormu.ve koskoca sacın üstünde ves315 diye başlıyan etiket var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Siz işi hala yokuşa sürüyorsunuz menu 4725 yapıp servis menünün resmini çekmek ve read klasör oluşturup servis menüden profil dosyasını almak zormu.ve koskoca sacın üstünde ves315 diye başlıyan etiket va
ustalarım cok teşekkür ederim sorun çözüldü ilgilenen ustalarıma cok teşekkür ederim
PANEL YAZILIMLARI ICERISINDE BULAMADIM PANEL NO : 23224507Merhaba vestel tvde kart arızalı ıdı kart değiştik.. suan ekranda lvds ayarları bozuk sekılde gosterıyor ve ekran ters durumda .. panel yazılımı ve ekranı duzeltmek ıcın gereken yazılım konusunda yardımcı olurmusunuz.. fotodakı kırmızı etıektlı olan kart benım taktıgım turuncu etıket ıse orjınal kartı
Full yazılım linkMerhaba vestel tvde kart arızalı ıdı kart değiştik.. suan ekranda lvds ayarları bozuk sekılde gosterıyor ve ekran ters durumda .. panel yazılımı ve ekranı duzeltmek ıcın gereken yazılım konusunda yardımcı olurmusunuz.. fotodakı kırmızı etıektlı olan kart benım taktıgım turuncu etıket ıse orjınal kartı
panel etiketinin resmini ekleyazılımdan sonra durum bu kendi kartı arızalı yapılmıyor elimizdeki kartta numaraları yok burdan yazılım yükledim sonuç bu hocam yardım edermısınız galiba panel yazılım gereklı
linkte fınlux 48fx410f mb140 full yazılım.yazılımı yükledikten sonra panel dosyasını tv den flashbelleğe kopyalayıp buraya verirseniz başka ustalarımızada lazım olur.önce full yazılımı yükleyin ben size nasıl alınacağını anlatacağımMERHABALAR MB140 PANEL YAZILIMINI BULAMADIM YARDIMCI OLURMUSUNUZ
PNL: 23407779
VPAZ: 20273562
10111733
SN: 7867810
EKRAN TERS DÖNDÜ