jacabojacabomalisef ustam düzelmedi
jacabojacabomalisef ustam düzelmedi
ustam baska panel yazılımı varmı
Tv eski anakarta ait olduğu için eski anakartın barkod resmini ekler misin.merabalar bana 23079355 panel yazılımı lazım ekran ters panel yazılımı elinde olan arkadas var mı teşekkür ederim
Tv eski anakarta ait olduğu için eski anakartın barkod resmini ekler misin.
Siz MB82 Anakartı yeni taktınız çıkan kartın etiket resmini ekleyin.
bana geldiğinde üzerindeki anakart bu resmini attığım karttı ben kart takmadımSiz MB82 Anakartı yeni taktınız çıkan kartın etiket resmini ekleyin.
Çıkan kart veya arka kapak barkodu olsaydı kolaydı.bana geldiğinde üzerindeki anakart bu resmini attığım karttı ben kart takmadım
Çıkan kart veya arka kapak bar
Aynen bende çok aradım ama sabah verdiğim kod uymalı idi ? en kotu bı kaç tane MB 82 dene elbet biri uyacakÇıkan kart veya arka kapak barkodu olsaydı kolaydı.
şuan tv ye yeni mb82 mainboard mı taktınız ve ekranda görüntü tersmi çıkıyora.pc de yeni klasör oluşturup klasör adını read yapın.boş flash bellek içerisine read klasörü kopyalayın tv çalışır vaziyette usb portta takın.menü 4725 servis menü de en altta usb operation üzerinde ok leyin tv nin profil dosyası kopyalanır read dosyasını buraya link ile yükleyin kontrol ediyim.panel üzerinde ves315-ve ya vesxxxx olarak başlıyan etiket var resmini ekleyin panel dosyası varsa veririm yoksa profil dosyasını ekleyin düzelte bilirsem bakıyım.birde taktığınız kartın lvds söketi tutuyormu aynı değilse tutmaz t-con varsa söket pin uçları ters olur tutmaz.servis menü resminide ekleyin panel etiketi yoksaustam baska panel yazılımı varmı
ustam bana geldiğinde çalışmıyordu sadece kurtarma yazılımı attım calıştı fakat ekran ters geldi yani ben kart takmadımşuan tv ye yeni mb82 mainboard mı taktınız ve ekranda görüntü tersmi çıkıyora.pc de yeni klasör oluşturup klasör adını read yapın.boş flash bellek içerisine read klasörü kopyalayın tv çalışır vaziyette usb portta takın.menü 4725 servis menü de en altta usb operation üzerinde ok leyin tv nin profil dosyası kopyalanır read dosyasını buraya link ile yükleyin kontrol ediyim.panel üzerinde ves315-ve ya vesxxxx olarak başlıyan etiket var resmini ekleyin panel dosyası varsa veririm yoksa profil dosyasını ekleyin düzelte bilirsem bakıyım.birde taktığınız kartın lvds söketi tutuyormu aynı değilse tutmaz t-con varsa söket pin uçları ters olur tutmaz.servis menü resminide ekleyin panel etiketi yoksa
Full yazılımı dener misin.ustam bana geldiğinde çalışmıyordu sadece kurtarma yazılımı attım calıştı fakat ekran ters geldi yani ben kart takmadım
bu baska bir yerde geldi yani orda değişmiş olabilir bilemiyorum kapak daki etiket yok oradan numaraya ulaşamıyorum
by-trol ustanın verdiği yazılmı yükleyin eğer tekrar ekran ters çıkarsa panel üzerinde panel bilgisi etiketi var onun resmini yükleyin ve servis menünün resimini yükleyin.profil dosyasını tv den usb ye çekin panel dosyasının düzeltiyimustam bana geldiğinde çalışmıyordu sadece kurtarma yazılımı attım calıştı fakat ekran ters geldi yani ben kart takmadım
bu baska bir yerde geldi yani orda değişmiş olabilir bilemiyorum kapak daki etiket yok oradan numaraya ulaşamıyorum
Panel profile 17MB82 panel VES315WNDS-01ustam öncelikle verdiğin emek için çok teşekkür ederim rabbim ebeden sizden razı olsun.
fakat benim televizyon kapandı açılmıyordu bil açılıyor bazen açılmıyor burdan 17mb82s kodlu dosyayı yükledim ekran aynen videoda anlattığınız gibi bulanık ve ters döndü. ama panel yazılımlarınıda indirdim ama benimki yok içinde sanırım yardımcı olurmusunuz rica etsem panelde 23134834 yazıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi: