V
volkanavciii
Yeni Üye
- 22 Ocak 2024
- 3
- 30
kolay gelsin hi level 40hl550 renk karması oluyor. yazılım talep edebilir miyim? teşekkürler.
Try this. Panel profile:Sa ustalarım kart değişikliği oldu 17mb82 çıktı yerine 17mb211 geldi ama panel nehatifyrenk veriyor panel yazılımı olan yardımcı olursa sevinirim
![]()
![]()
![]()
Pq dosya olmaycakmiTry this. Panel profile:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.MB8X ailesi için;
Rar dosyasından çıkarılmış iki ana unsurun, FAT32 olarak formatlanmış bellek içerisine KLASÖRSÜZ Ollarak yerleştirilir
Yazılım unsurları eklenmiş bellek TV ye takılır
TV nin uzaktan kumandası aracılığı ile MENU 4725 tuşlanarak Servis menüsüne girilir
En altta bulunan USB OPERATİONS bölümüne gelinir ve OK tuşuna basılır
Ekranda çok kısa süreli olarak (dosya çok küçük olduğu için yükleme anlık olur) LÜTFEN BEKLEYİNİZ yazısı gelir ve gider
TV kumandasından stby tuşuna basarak tv kapatılır
I checked. It's OK.Pq dosya olmaycakmi
17mb211 taktım ama yine negatif renk veriyorTry this. Panel profile:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.MB8X ailesi için;
Rar dosyasından çıkarılmış iki ana unsurun, FAT32 olarak formatlanmış bellek içerisine KLASÖRSÜZ Ollarak yerleştirilir
Yazılım unsurları eklenmiş bellek TV ye takılır
TV nin uzaktan kumandası aracılığı ile MENU 4725 tuşlanarak Servis menüsüne girilir
Ekranda çok kısa süreli olarak (dosya çok küçük olduğu için yükleme anlık olur) LÜTFEN BEKLEYİNİZ yazısı gelir ve gider
Panel profile;17mb211 taktım ama yine negatif renk veriyor
Google translate:Merhabalar elimdeki LC370WUN (SC)(C1) panelli televizyona vestel mb110s anakart taktım fakat panel yazılımına ihtiyacım var şimdiden çok teşekkür ederim
![]()
Panel başka bir televizyona ait Vestel anakarti taktım fakat uygun panel yazılımı bulamadım denediklerimin bir çoğunda okunaklı yada net bir görüntü alamadim negatif tuhaf görüntü aldımGoogle translate:
Resimde ne sorun var?
LC370WUN (SC)(C1) = VES370UNDL-XX-XXMerhabalar elimdeki LC370WUN (SC)(C1) panelli televizyona vestel mb110s anakart taktım fakat panel yazılımına ihtiyacım var şimdiden çok teşekkür ederim
![]()
Kendi sorumluluğunuzda deneyin.deneyebilirim sıkıntı yok bir tane panel dosyası tutturdum ama çok piksellenme yapıyor iyi izlenmiyor anakarti modlarken yazılımın 32 ince ait olduğunu okudum
![]()
LC370WUN (SC)(C1) = VES370UNDL-XX-XX
Sadece şu profilim var:
17MB110P panel VES430UNDL-2D-N12
çok teşekkür ederim aynı panel için ilerleyen zamanlarda 17mb211s anakart siparişi verip takmayı düşünüyorum mb211s içinde panel yaziliminiz var mıKendi sorumluluğunuzda deneyin.
Panel profile
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.MB1XX ailesi için;
Rar dosyasından çıkarılmış iki ana unsur, FAT32 olarak formatlanmış bellek içerisine pq isimli bir klasör ile yerleştirilir
PQ isimli klasör içerisindeki yazılımlara sahip bellek TV ye takılır
TV yeniden açıldığında ekran düzelmiş olur
(Bazı istisna durumlarda Profile dosyalarında olduğu gibi TV yi kapattıktan sonra fişi çekip, stby ışığı sönene kadar beklemeniz gerekebilir.)