Anakart ekranı yine 17mb82s olan kırık bir cihazdan takıldı.Google translate:
17MB95'i 17MB82S ile değiştirdiniz ???.
Anakart ekranı yine 17mb82s olan kırık bir cihazdan takıldı.Google translate:
17MB95'i 17MB82S ile değiştirdiniz ???.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.
Slm full yazılım lazım başka panel denedim yine ayni sorun TV açılıyor ne menü nede açılış logosu ses var görüntü yok hdm bağladım direk ses verdi
Google translate:Anakart ekranı yine 17mb82s olan kırık bir cihazdan takıldı.
Google fordító:
Ezt azért kérdeztem, mert az archívumban azt írják, hogy a Telefunken D39F275N3-ban 17MB95-ös alaplap van, nem 17MB82S.
Ez van az archívumban. Próbáld ki saját felelősségedre.
panel profil
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.MB8X családhoz;
A RAR fájlból kivont két fő elem MAPPA NÉLKÜL a FAT32 formátumú memóriába kerül .
A hozzáadott szoftverelemekkel rendelkező memória csatlakoztatható a TV-hez
A Szerviz menübe a MENU 4725 gomb megnyomásával léphet be a TV távirányítóján keresztül.
Lépjen az USB-MŰVELETEK szakaszra alul, és nyomja meg az OK gombot.
A PLEASE WAIT üzenet nagyon rövid ideig megjelenik a képernyőn (a letöltés azonnali, mert a fájl nagyon kicsi), majd eltűnik.
A TV kikapcsolása a TV távirányítóján található STBY gomb megnyomásával t
Google translate:
Bunu sordum çünkü arşivimde Telefunken D39F275N3'te 17MB82S değil 17MB95 anakart olduğu yazıyor.
Arşivimde bu var. Riski size ait olmak üzere deneyin.
Panel profile
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.MB8X ailesi için;
Rar dosyasından çıkarılmış iki ana unsurun, FAT32 olarak formatlanmış bellek içerisine KLASÖRSÜZ Ollarak yerleştirilir
Yazılım unsurları eklenmiş bellek TV ye takılır
TV nin uzaktan kumandası aracılığı ile MENU 4725 tuşlanarak Servis menüsüne girilir
En altta bulunan USB OPERATİONS bölümüne gelinir ve OK tuşuna basılır
Ekranda çok kısa süreli olarak (dosya çok küçük olduğu için yükleme anlık olur) LÜTFEN BEKLEYİNİZ yazısı gelir ve gider
TV kumandasından stby tuşuna basarak tv kapatılır
Google translate:Yardımınız için çok teşekkür ederim!!!Görüntüyü yakalamayı başardım, cihaz kusursuz çalışıyor!!
Panel profile;Merhaba panel yazılımı gerekli.
Kart MB82S şuan görüntü ters
Şimdiden teşekkürler.
Özür dilerim Bildirimleri hepsine baktım bulamadım baskalarin var benim yazılımı bulamadımYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.