Apollon07' Alıntı:@Ado Hocam 49ub8300 de HDR ÖZELLİĞİ Varmı?
Apollon07' Alıntı:
Apollon07' Alıntı:Ado' Alıntı:V10111320 YOK
V10111321 HDR10
:
Bu Kodlar Nedir Hocam Anlamadım İnan ki :
Ado' Alıntı:Apollon07' Alıntı:Bu Kodlar Nedir Hocam Anlamadım İnan ki :
49UB9100 modelinde çoklu üretim var, Bazıları MB120 bazıları ise MB130 ile üretilmiş modeldir.
Bu iki kod ise MB130 ile üreti,lmiş ikiayrı modelindir. Birisndeki paelde HDR10 desteği var, diğerinde yok.
Hangisinde olduğunu anlamanız için Kodları yazdım size :
Kodlar konusunda mağazacılar uğraşmak istemediği için 40 dereden su getirirler.
Aslında her tv nin arka kapağının haricinde kutusunda da arka kapaktaki barkotun aynısı var.
Orada da size paylaştığım kodlar yazar. Bu şekilde teyit edebilirsiniz.
yefe78' Alıntı:Hocam bu urunde panelde hdr ozelligi varmı
oozdemir43' Alıntı:Hocam bu urunun panelini ogrenebilirmiyiz.
Sn:7956040 700266
Pnl:23461572
Vpaz:20273565
Simdiden teşekkürler
Meftun' Alıntı:Ado hocam acil görüşünüze ihtiyacım var Regal 43R6520F 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Smart LED (Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.) mı yoksa Toshiba 43L3763DAT Full HD Smart LED TV KURULUM ÜCRETSİZ (Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.) ozellıklerı hemen hemen aynı gıbı geldı bana arada da fıyat farkı var malum. ıkısını karsılastırabılırsenız cok memnun olurum. şimdden çok teşekkürler
Ado' Alıntı:Meftun' Alıntı:Ado hocam acil görüşünüze ihtiyacım var Regal 43R6520F 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Smart LED (Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.) mı yoksa Toshiba 43L3763DAT Full HD Smart LED TV KURULUM ÜCRETSİZ (Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.) ozellıklerı hemen hemen aynı gıbı geldı bana arada da fıyat farkı var malum. ıkısını karsılastırabılırsenız cok memnun olurum. şimdden çok teşekkürler
Her ikisi de aynı panel ve aynı anakarta sahip ürünler
Her ikisi de 3 yıl garantili
Her ikisi de VESTEL güvencesinde
Her ikisi de ücretsiz montaj
O halde ekonomik olanı tercih etmek makul bir davranış olur düşüncesindeyim.