Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

yazılımı atmadınız herlade ?
sadece atarsam düzelir mi diye soruyorsunuz ?
[/QUO
yazılımı atmadınız herlade ?
sadece atarsam düzelir mi diye soruyorsunuz ?
yazilim atmaya çalıştım diyelim normalde açılıyordu Vestel yazisi çıkıp kirmizi yanıp sonuyordu. Tv en son bu haldeydi siz dosyayı attığınız fise taktim TV yi tık yok? Ne yapilabilir bu durumda?

Merhabar toshiba marka tv'im için yapılabilecek birşeyler varmı acaba .? Özellikle browserda film açtığımda tv yi kapatip reset atıyor

786bdf2b6117c866a61995b764af2eb7.jpg

Merhabar toshiba marka tv'im için yapılabilecek birşeyler varmı acaba .? Özellikle browserda film açtığımda tv yi kapatip reset atıyor

786bdf2b6117c866a61995b764af2eb7.jpg
Biraz daha beklemen gerekiyor yakın zamanda V3 serisi olan mb211 Toshiba TV Ler için güncel yazılım gelecektir

yazilim atmaya çalıştım diyelim normalde açılıyordu Vestel yazisi çıkıp kirmizi yanıp sonuyordu. Tv en son bu haldeydi siz dosyayı attığınız fise taktim TV yi tık yok? Ne yapilabilir bu durumda?
şu yazılımı da denermisin
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

merhaba hocam paylaşmış olduğunuz yazılımı anlatıma uygun şekilde denedim fakat sonuç değişmedi tv açılıyor gibi oluyor vestel yazısı çıkıyor sonra aynı döngüyü başa sarıyor . birşeyleri eksik mi yapıyorum acaba ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@fikoloji
hocam yazılim olmada mavi yanıp yanp sonuyor siyah ekranda kalıyor
full yazılımın:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

yükleme anlatımı için Tıklayınız
merhaba hocam paylaşmış olduğunuz yazılımı anlatıma uygun şekilde denedim fakat sonuç değişmedi tv açılıyor gibi oluyor vestel yazısı çıkıyor sonra aynı döngüyü başa sarıyor . birşeyleri eksik mi yapıyorum acaba ?

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@fikoloji
farklı flaş bellek deneyiniz

Merhaba seg 32'' bir televizyonum var ilk sorunu cihaz kapanıp açılıyordu sürekli , bir yazılım bulup yükledim ancak şimdide ekran ters ve görüntüler bozuldu.
anakart ve kapak görüntülerini paylaşıyorum . sanırım doğru yazılım sorunumu çözecek yardım rica ediyorum.

IMG_3680.jpg
IMG_3684.jpg
IMG_3685.jpg

Merhaba seg 32'' bir televizyonum var ilk sorunu cihaz kapanıp açılıyordu sürekli , bir yazılım bulup yükledim ancak şimdide ekran ters ve görüntüler bozuldu.
anakart ve kapak görüntülerini paylaşıyorum . sanırım doğru yazılım sorunumu çözecek yardım rica ediyorum.

IMG_3680.jpg
IMG_3684.jpg
IMG_3685.jpg
Google translate:
Yüklenen yazılım başka bir panel içindir. Başka bir TV'den kaydedilen bir profili aramak için bize hangi panelin TV'de olduğunu söyleyin

Son düzenleme:
Servisten destek alın o zaman buradan bu kadar olabiliyor ?
ilginiz için tesekkürler hocam . acaba
mb120 kartlı 40ua9300 model tv seri no: 7599692 600462 başka çekirdekten yükleyebileceğim yazılımı varmıdır veya pc bağlayarak yazılım atıla biliyor mu?

Geri
Üst Alt