M Çevrimdışı

mehcap27

Yeni Üye
4 May 2019
7
36
yazılımı atmadınız herlade ?
sadece atarsam düzelir mi diye soruyorsunuz ?
[/QUO
yazılımı atmadınız herlade ?
sadece atarsam düzelir mi diye soruyorsunuz ?
yazilim atmaya çalıştım diyelim normalde açılıyordu Vestel yazisi çıkıp kirmizi yanıp sonuyordu. Tv en son bu haldeydi siz dosyayı attığınız fise taktim TV yi tık yok? Ne yapilabilir bu durumda?

T Çevrimdışı

Tecnikadamoguz01

Yeni Üye
8 May 2019
16
29
Merhabar toshiba marka tv'im için yapılabilecek birşeyler varmı acaba .? Özellikle browserda film açtığımda tv yi kapatip reset atıyor

786bdf2b6117c866a61995b764af2eb7.jpg

T Çevrimdışı

test0404

Yeni Üye
4 May 2019
7
25
merhaba hocam paylaşmış olduğunuz yazılımı anlatıma uygun şekilde denedim fakat sonuç değişmedi tv açılıyor gibi oluyor vestel yazısı çıkıyor sonra aynı döngüyü başa sarıyor . birşeyleri eksik mi yapıyorum acaba ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

F fikoloji
hocam yazılim olmada mavi yanıp yanp sonuyor siyah ekranda kalıyor
full yazılımın:
yükleme anlatımı için Tıklayınız
merhaba hocam paylaşmış olduğunuz yazılımı anlatıma uygun şekilde denedim fakat sonuç değişmedi tv açılıyor gibi oluyor vestel yazısı çıkıyor sonra aynı döngüyü başa sarıyor . birşeyleri eksik mi yapıyorum acaba ?

H Çevrimdışı

harunosma

Yeni Üye
10 May 2019
2
37
Merhaba seg 32'' bir televizyonum var ilk sorunu cihaz kapanıp açılıyordu sürekli , bir yazılım bulup yükledim ancak şimdide ekran ters ve görüntüler bozuldu.
anakart ve kapak görüntülerini paylaşıyorum . sanırım doğru yazılım sorunumu çözecek yardım rica ediyorum.

IMG_3680.jpg
IMG_3684.jpg
IMG_3685.jpg

yokoono Çevrimdışı

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
2,619
73
Merhaba seg 32'' bir televizyonum var ilk sorunu cihaz kapanıp açılıyordu sürekli , bir yazılım bulup yükledim ancak şimdide ekran ters ve görüntüler bozuldu.
anakart ve kapak görüntülerini paylaşıyorum . sanırım doğru yazılım sorunumu çözecek yardım rica ediyorum.

IMG_3680.jpg
IMG_3684.jpg
IMG_3685.jpg
Google translate:
Yüklenen yazılım başka bir panel içindir. Başka bir TV'den kaydedilen bir profili aramak için bize hangi panelin TV'de olduğunu söyleyin

Geri
Üst Alt