yazılımı atmadınız herlade ?F fikoloji benim TV de fişi takıyorum hiç ışık yanmıyor ne olmustur sizce duzelirmi?
sadece atarsam düzelir mi diye soruyorsunuz ?
yazılımı atmadınız herlade ?F fikoloji benim TV de fişi takıyorum hiç ışık yanmıyor ne olmustur sizce duzelirmi?
yazılımı atmadınız herlade ?
[/QUO
yazilim atmaya çalıştım diyelim normalde açılıyordu Vestel yazisi çıkıp kirmizi yanıp sonuyordu. Tv en son bu haldeydi siz dosyayı attığınız fise taktim TV yi tık yok? Ne yapilabilir bu durumda?yazılımı atmadınız herlade ?
Biraz daha beklemen gerekiyor yakın zamanda V3 serisi olan mb211 Toshiba TV Ler için güncel yazılım gelecektirMerhabar toshiba marka tv'im için yapılabilecek birşeyler varmı acaba .? Özellikle browserda film açtığımda tv yi kapatip reset atıyor
şu yazılımı da denermisinyazilim atmaya çalıştım diyelim normalde açılıyordu Vestel yazisi çıkıp kirmizi yanıp sonuyordu. Tv en son bu haldeydi siz dosyayı attığınız fise taktim TV yi tık yok? Ne yapilabilir bu durumda?
hocam yazılim olmada mavi yanıp yanp sonuyor siyah ekranda kalıyor
full yazılımın:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
yükleme anlatımı için Tıklayınız
merhaba hocam paylaşmış olduğunuz yazılımı anlatıma uygun şekilde denedim fakat sonuç değişmedi tv açılıyor gibi oluyor vestel yazısı çıkıyor sonra aynı döngüyü başa sarıyor . birşeyleri eksik mi yapıyorum acaba ?
farklı flaş bellek deneyinizmerhaba hocam paylaşmış olduğunuz yazılımı anlatıma uygun şekilde denedim fakat sonuç değişmedi tv açılıyor gibi oluyor vestel yazısı çıkıyor sonra aynı döngüyü başa sarıyor . birşeyleri eksik mi yapıyorum acaba ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
F fikoloji
hocam denemiştim sizin önerinizle 3 . flaşlada denedim sonuc değişmedi.farklı flaş bellek deneyiniz
Servisten destek alın o zaman buradan bu kadar olabiliyor ?hocam denemiştim sizin önerinizle 3 . flaşlada denedim sonuc değişmedi.
Google translate:Merhaba seg 32'' bir televizyonum var ilk sorunu cihaz kapanıp açılıyordu sürekli , bir yazılım bulup yükledim ancak şimdide ekran ters ve görüntüler bozuldu.
anakart ve kapak görüntülerini paylaşıyorum . sanırım doğru yazılım sorunumu çözecek yardım rica ediyorum.
Google translate:
Yüklenen yazılım başka bir panel içindir. Başka bir TV'den kaydedilen bir profili aramak için bize hangi panelin TV'de olduğunu söyleyin
Google translate:
ilginiz için tesekkürler hocam . acabaServisten destek alın o zaman buradan bu kadar olabiliyor ?