O Çevrimdışı

OGRETMEN01

Yeni Üye
20 Şub 2019
2
47
bilgi paylaşımı için teşekkürler.
bende de seg 42snb5240 var uzun süredir kullanılmıyordu. yakın zamanda açtığımda flaştan birçok filmi çalıştırmamaya başladı sanırım video formatı destelemiyor yazılım güncellemesi atabilirmisiniz. teşekkürler

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
bilgi paylaşımı için teşekkürler.
bende de seg 42snb5240 var uzun süredir kullanılmıyordu. yakın zamanda açtığımda flaştan birçok filmi çalıştırmamaya başladı sanırım video formatı destelemiyor yazılım güncellemesi atabilirmisiniz. teşekkürler
Merhaba format desteklemesi zamanla gidecek yada eksilecek birşey degildir. Kullanım kitapcigindaki formatları destekleyecektir. Günümüzde yüksek çözünürlük dediğimiz videoları desteklemiyor olabilir. Yazılım için menü 4725 yapıp çıkan ekran resmini paylaşınız

Myhellim Çevrimdışı

Myhellim

Yeni Üye
13 May 2019
13
46
Merhabalar 2016 senesinde almış olduğum 49UA9600 vestel cihazıma bugüne kadar herhangi bir güncelleme ve yazilim indirip kurmadım. Asıl sorum şudur cihazım çok kasmalarr yapiyo özellikle smart tv de herhangi bir uygulama veya bir video seyrederken donup bir süre sonra tv kendi kendine kapanıp açılıyo tahmin ediyorumki gerekli yeni yazılımlarının eksikliğinden kaynaklı birşey ve ben bunun yazılımını manüel olarak nasıl yükselebilirim bu konuda duayen yardımlarınıza ihtiyacım var vestel servisi olaya direk maddi yaklaştığı için bende araştırmalarım sonucu bu siteyi keşfettim dilerimki kısa sürede değerli bir arkadaşım bana yardımını esirgemez şimdiden teşekkür ediyorum...

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Merhabalar 2016 senesinde almış olduğum 49UA9600 vestel cihazıma bugüne kadar herhangi bir güncelleme ve yazilim indirip kurmadım. Asıl sorum şudur cihazım çok kasmalarr yapiyo özellikle smart tv de herhangi bir uygulama veya bir video seyrederken donup bir süre sonra tv kendi kendine kapanıp açılıyo tahmin ediyorumki gerekli yeni yazılımlarının eksikliğinden kaynaklı birşey ve ben bunun yazılımını manüel olarak nasıl yükselebilirim bu konuda duayen yardımlarınıza ihtiyacım var vestel servisi olaya direk maddi yaklaştığı için bende araştırmalarım sonucu bu siteyi keşfettim dilerimki kısa sürede değerli bir arkadaşım bana yardımını esirgemez şimdiden teşekkür ediyorum...
selam
menü tuşuna basıp 4725 yapın çıkan ekran resmini paylaşınız

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Akşam eve gidince bunu yapabilirim kardeşim
bunu isteme sebebim bu model hem mb120 hemde mb100 ana kart ile üretildi, hangisi olduğunu bilmek lazım. ben size linki atayım olmazsa yine haber verirsin.
https://tavsiyeforumu.com/konu/mb120-yeni-yazilim-geldi-mujde.3011/ eğer konudaki gibi mb120 değilde, mb100 ise :
https://tavsiyeforumu.com/konu/vest...b120-mb130-mb140-cekirdek-yazilim-konusu.445/ sayfasından 17MB100_34.25 yazılımını yükleyiniz. sizin televizyonunuz carbon menüdür.

Myhellim Çevrimdışı

Myhellim

Yeni Üye
13 May 2019
13
46
Çok teşekkür ederim kadim dostum akşama bakıp buraya ekran goruntusunu atarim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Size numaramı versem bana whatsaaptan bir msj atarmisiniz ? Size resimleri ordan yollasam

Moderatör tarafında düzenlendi:
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Çok teşekkür ederim kadim dostum akşama bakıp buraya ekran goruntusunu atarim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Size numaramı versem bana whatsaaptan bir msj atarmisiniz ? Size resimleri ordan yollasam
telefon numarasını kaldırdım,
görseli buradan paylaşabilirsiniz, mb100 şasedir
https://tavsiyeforumu.com/konu/vest...b120-mb130-mb140-cekirdek-yazilim-konusu.445/ sayfasından 17MB100_34.25
yazılımı yüklenebilir

Y Çevrimdışı

yeniceri.tr

Yeni Üye
13 May 2019
3
30
öncelikle herkese merhabalar,
1 haftadır televizyonumda ses codec sorunu yaşamaya başladım ve araştırmalar sonucu buraya kadar geldim :)
2014 model seg 40SD5000 tv kullanıyorum sorunsuz çalışıyor ancak usbden video açarken artık güncel codecleri desteklemediğini fark ettim yazılım güncellemesi ile çözülür diye okudum. Sizlerden destek istiyorum. Servis menüsü resmini çektim sanırım 82s modeli var tam anlamadım şahsen sizler daha bilgili olarak tek bakışta anlarsınız. Şimdiden destekleriniz ve yardımlarınız için teşekkür ederim.

SEG_40SD5000.jpg

Geri
Üst Alt