sorma abi bi sıkıntım var hatta bu konuda gına geldi pc yi kıracaktım, nedenine gelecek olursakteknovest ustanın hızına yetişememişsin
)))))))

sistem geri yükleme yapıp işi çözdüm şu anlık hızmızı tekrar 35 mgbt e yükselttim

sorma abi bi sıkıntım var hatta bu konuda gına geldi pc yi kıracaktım, nedenine gelecek olursakteknovest ustanın hızına yetişememişsin
)))))))
menü-kurulum-tkgstkgs nedir hocam?
full yazılım:Merhaba Adem bey,
7214075 400493 için yardımcı olabilir misiniz?
35 mi bizimki yerlerde sürünüyorsorma abi bi sıkıntım var hatta bu konuda gına geldi pc yi kıracaktım, nedenine gelecek olursakUmut Barış tan destek alacaktım ki türk usulü çözdüm.evdeki laptopu açtığımda internet komple gidiyordu, ne telefondan nede tv den bağlanamıyordum.
sistem geri yükleme yapıp işi çözdüm şu anlık hızmızı tekrar 35 mgbt e yükselttim![]()
abi güzel güzel35 mi bizimki yerlerde sürünüyor
Ping süresi
37ms
İndirme hızı
27.06Mbps
Yükleme hızı
3.81Mbps
core güncelleme linki:tkgs açıkken olmuyormuşteşekkürler. Bu arada güncel yazılım var mıdır bu seri için acaba?
merhaba, televizyonumda anlık olarak görüntü 1-2 sn liğine gidip geliyor, kanal geçişleri çok yavaş, birde alındığından beri ( 3 yıldır ) hiç yazılım yükseltilmedi, yazılımı güncellemek istiyorum.
model : vestel 48fa8200
mb96
SVN:172904
V:3.7.5x
çok teşekkür ederim.full yazılım:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
core yazılım:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
yükleme anlatım: https://tavsiyeforumu.com/konu/vestel-yazilim-yukleme-resimli-anlatim.2744/#post-60907
Üstatlar kolay gelsin tv yi modlama yaparken çökerttim açılmıyor SN:7555048600057 yardımcı olacak üstada teşekkür ediyorum.
full yazıllımÜstatlar kolay gelsin tv yi modlama yaparken çökerttim açılmıyor SN:7555048600057 yardımcı olacak üstada teşekkür ediyorum.
bu yaptığınız hizmet hafife alınacak birşey değil hem yerli ürüne teşvik hemde büyük kolaylık çok teşekkürler.full yazıllım
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.