Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

Hocam çok
Hocam çok teşekkür ediyorum, akşama hemen deneyeceğim.
Sayın ustam yazılımları yükledim, çok teşekkür ediyorum. Ne gibi değişiklikler var bilemiyorum ancak güncel yazılım iyidir diye düşünüyorum. Selam ve saygılarımla.

Merhaba iyi akşamlar

Benim Vestel 65 UA9200 4K revizyonum için yazılıma ihtiyacım var.

Seri numarası da 7325103 500031

Core ve kök yazılımı da verebilirseniz,

Hocam yardımcı olursanız minnettar olurum.

Kolay gelsin.

Son düzenleme:
Merhaba ado abi 42fa8200 tv çöktü. tv.vesteldriver sitesinden seri no ile baktım mb96 v376f yazılımı gerekli. Benim siteden indirme iznim yok siz gönderebilir misiniz. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Ado üstadım selamlar..

Cihazım hakkında bilirkişi olarak sizden yazılım yanında anakart modeli ve besleme ünitesi hakkındada bilgi rica ediyorum.Uzun dönemli kullanım ve arıza anında hızlı şekilde kart değişimi yaparak faal hale getirmek gerekli kıyaslamaları yaparak (voltaj takibi vb.)onarımı yapmak niyetindeyim... Yardımlarınızı esirgemeyeceğinizi umuyorum... Cihazın etiketi ektedir.

20181122_225738.jpg

Merhaba ado abi 42fa8200 tv çöktü. tv.vesteldriver sitesinden seri no ile baktım mb96 v376f yazılımı gerekli. Benim siteden indirme iznim yok siz gönderebilir misiniz. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ado üstadım selamlar..

Cihazım hakkında bilirkişi olarak sizden yazılım yanında anakart modeli ve besleme ünitesi hakkındada bilgi rica ediyorum.Uzun dönemli kullanım ve arıza anında hızlı şekilde kart değişimi yaparak faal hale getirmek gerekli kıyaslamaları yaparak (voltaj takibi vb.)onarımı yapmak niyetindeyim... Yardımlarınızı esirgemeyeceğinizi umuyorum... Cihazın etiketi ektedir.

20181122_225738.jpg
cihazdaki sorun ne ?

menü 4725 tuşlayın ekran fotosu atabilirmisiniz

ekranın üst kısmındaki versiyon no önemli orayı çekip atabilirmisiniz. anakart mb82 yeni formatlı videoları açmayabilir.illlegal formatlarıda açmayabilir.

ekranın üst kısmındaki versiyon no önemli orayı çekip atabilirmisiniz. anakart mb82 yeni formatlı videoları açmayabilir.illlegal formatlarıda açmayabilir.

Hocam sizi yoruyorum hakkınızı helal edin lütfen...
20181123_001901.jpg

Hocam sizi yoruyorum hakkınızı helal edin lütfen...
20181123_001901.jpg
Ne yazikki bahsettiğiniz x265 formatı 4k formatı olarak geçiyor eğer 4k video izlemek istiyorsanız üzgünüm ki televizyonunuz desteklemez.
@teknovest in verdiği yazılımı yinede yükleyebilirsiniz, güncel yazılımdır.

Geri
Üst Alt