tşkBunu yükleyiniz, 0.45.23.39
[Gizli içerik]
17MB100_34.25 deneyebilirsinMerhaba
55UA9400 - seri No : 7542969600112
Cihazda ışıklı ekranlarda renk patlaması sorunu var, üzerinde yazılım 34,14. Anakart sanırım MB100.
Son sürüm yazılım hangisidir ? Önerirmisiniz ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Merhabalar, TV modeli ve seri nosu resimde görüldüğü gibidir. En güncel full yazılım dosyasını paylaşabilir misiniz
Rica etsem yükleme talimatını paylaşabilir misiniz. Yanlış bir şey yapıp da sonra çökertmeyim tvyiZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
yükleme anlatım : https://tavsiyeforumu.com/konu/vestel-yazilim-yukleme-resimli-anlatim.2744/#post-56987Rica etsem yükleme talimatını paylaşabilir misiniz. Yanlış bir şey yapıp da sonra çökertmeyim tvyi
Ben full yazılımı yüklerken ayrıca sürümünde güncellemesini istiyorum. Yani şuanda 2.15.14 yazılım bunu daha güncel halini yüklemek istiyorum. Çünkü Smart TV sayfasından bazı uygulamalara giriş yapamıyorum(örnek tivibu). Sürüm yükseltmem belki sorunu düzeltir diye umut ediyorum.yükleme anlatım : https://tavsiyeforumu.com/konu/vestel-yazilim-yukleme-resimli-anlatim.2744/#post-56987
ayrıca teknovest in paylaştığı yazılım full yazılımdır yani farika ayarına çevirme, eğer siz sürümü güncellemek istiyorsanız
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.linkteki core yazılımını yükleyin.
kontrolleri menü4725 yapıp yazılım versiyonuna bakabilirsiniz. T Turgay85
öncelikle şunu belirteyim televizyonunuz mb100 şase en güncel sürüm V0.1.34.25 dir. siz 2.15.14 sürüm mevcut dedinizBen full yazılımı yüklerken ayrıca sürümünde güncellemesini istiyorum. Yani şuanda 2.15.14 yazılım bunu daha güncel halini yüklemek istiyorum. Çünkü Smart TV sayfasından bazı uygulamalara giriş yapamıyorum(örnek tivibu). Sürüm yükseltmem belki sorunu düzeltir diye umut ediyorum.
öncelikle şunu belirteyim televizyonunuz mb100 şase en güncel sürüm V0.1.34.25 dir. siz 2.15.14 sürüm mevcut dediniz
servis menü resmini eklermisiniz. menü4725 yaparak servis menüsüne girebilirsiniz.
daha önce modlama işlemi yaptınız mı ?, yada farklı yazılım yüklemeye çalıştınız mı ?
Yok Tv'yi aldığım günden bugüne her hangi bir müdahale yapılmadı. Kendi otomatik günceleme ayarı açık olduğu için birşeyler yapmış olabilir.daha önce modlama işlemi yaptınız mı ?, yada farklı yazılım yüklemeye çalıştınız mı ?
benim size paylaştığım orjinal core yazılımıydı