ben ve teknovest in verdiği yazılımlar orjinal yazılımdır.Yok Tv'yi aldığım günden bugüne her hangi bir müdahale yapılmadı. Kendi otomatik günceleme ayarı açık olduğu için birşeyler yapmış olabilir.
teknovestin verdiği yazılım full
benimkisi ise core yazılımdır. farklı bir talebiniz varsa servisten destek alınız
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
şu anda en güncel sürümünüz yüklü, isterseniz bir kere fabrika ayarları yükleyip tekrar kontrol sağlayınMerhaba üstadlarım, umarım doğru yere yazmışımdır. Gerek forumda gerekse nette aradım ancak Vestel 43UD9300 televizyonum için bir yanıt bulamadığımdan yazılım kaynaklı olabileceği düşüncesiyle buradan yazıyorum.
Konum, VEWD üzerindeki uygulamaların çalışmaması; özelde ise (diğer denediklerim de çalışmıyorlar ancak) CuriosityStream uygulamasının çalışmamasıyla ilgili. Evimdeki superonline fiber internet üzerinden diğer mobil cihazlar ve bilgisayarla izleyebildiğim bu kanalı Vestel TV'mden uygulamayı açıp belgeselleri listeleyebiliyorum ancak yayınları izleyemiyorum.
TV üzerindeki yazılım (raphael) (v 2.45.12.2)( svn 260549)( /0009df/6818.dcf)(mb120)(1.5gb)
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
(NOT: İngilizce bilen sene sonuna kadar ücretsiz deneme üyeliği alabilir; aralık sonundan önce iptal ederse herhangi bir ücret de ödemez.)