R Çevrimdışı

Rhoto

Yasaklı Üye
18 Şub 2026
1
35
Vestel 14mb140 40fb5050 tvim boot loopta kaldı yazılımı sitenizden buldum ama buradan talep açmam gerekiyormuş bir de indirebilmek için
müsaade eder misiniz indireyim.

neden bir yazılım indirmek için bu kadar uğraştırıyorsunuz insanı, ben sizden herhangi bir servis talebinde bulunmuyorum niye etiketi atayım size, ben gerekeni buldum. Allah razı olsun sitenize koymuşsunuz ama bilader bu kadar uğraştıracaksanız ne gereği var, üye olduk, yazılan mesajı beğendik, anlatılan kısmı beğendik daha ne istiyorsunuz tam olarak ne yapabilirim sizin için?

Ömer Genç Çevrimdışı
24 May 2018
299
45
Vestel 14mb140 40fb5050 tvim boot loopta kaldı yazılımı sitenizden buldum ama buradan talep açmam gerekiyormuş bir de indirebilmek için

neden bir yazılım indirmek için bu kadar uğraştırıyorsunuz insanı, ben sizden herhangi bir servis talebinde bulunmuyorum niye etiketi atayım size, ben gerekeni buldum. Allah razı olsun sitenize koymuşsunuz ama bilader bu kadar uğraştıracaksanız ne gereği var, üye olduk, yazılan mesajı beğendik, anlatılan kısmı beğendik daha ne istiyorsunuz tam olarak ne yapabilirim sizin için?
Konu 'VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu'
https://tavsiyeforumu.com/konu/vestel-uretimi-tum-urunler-icin-full-yazilim-talep-konusu.446/
İlk mesajda istenilen bilgileri vermeden yazılım verilemez çünkü her ne kadar marka model bilgisi aynı olsada cihazlardaki yazılımın uyumluluğunu belirleyen kriter seri numarasıdır. Her anakarta uyacak genel bir yazılım yoktur. Çekirdek yazılımlarında dahi aynı anakart için farklı versiyonlar bulunmaktadır. Sizden istenen bir şey yok. Üye olarak siz siteden bir şey istiyorsunuz. İlk mesajda istenen bilgiler sizlere zorluk çıkarmak için değil, yılların tecrübesiyle deneyimlenmiş aksaklıkların oluşmaması için konulmuş bir nevi kılavuzdur. Hatalı yazılım sonrasında tv kullanılamaz hale gelince “verdiğiniz yazılım tvmi bozdu” demeyesiniz diye bu kılavuza göre yazılım istemelisiniz.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
16,869

Size Ömer Genç Ömer Genç Usta olması gerekenleri burada yazmış ayrıca tam da yazı yazdığınız alanın üstünde de ne yapmanız gerektiğini yazan yazılar var sanırım bakmamışsınız. Sizi düşünen işleyişi beğenmediyseniz yolunuz açık olsun gidebilirsiniz.

O Çevrimdışı

oguzmobil

Yeni Üye
13 Haz 2024
4
27
merhabalar kolay gelsin. bir iki yazılım denerken power/ok tuşuna basılı tutarak yapmaya çalıştığımda hiçbir tepki alamadım. televizyonda normalde kırmızı/yeşil ışık sırayla yanıp sönüyor ama usb yi takıp yazılımı başlatmaya çalıştığımda bu da olmuyor. Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

WhatsApp-Image-2026-02-19-at-18.55.42.jpg

WhatsApp-Image-2026-02-19-at-18.56.05.jpg

B Çevrimdışı

beydere 

Aktif Üye
10 Mar 2020
124
49
Kart mb140 seg marka TV logodan kapanıp açılıyor sonra kapanıyor. Tekrar açıyorum aynı.. kurtarma yazılımı denedim işe yaramadı...ışık var görüntü Yok....
Forumda Ful yazılım buldum yükleme başladı saatlerde flash bellek okuyor ama bitmiyor.
Fişi çekip tekrardan deniyorum yinede aynı.
Dump yazılımı atsam daha mı iyi olur..elimde rt809 f yazıcı mevcut...sumo ve ful yazılım için yardımcı olur musunuz?

1000296767.jpg
1000296770.jpg

F Çevrimiçi

fouadhosni

Yeni Üye
21 Şub 2026
2
48
Bonjour, mon téléviseur Lifemaxx 55 pouces (17MB185Y) reste bloqué sur le voyant de veille. Numéro de série : 8983388 300297VPAZ : 20297316. Je souhaiterais obtenir une mise à jour du firmware (complète ou minimale) à installer via USB. Merci.

Geri
Üst Alt