By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
16,947
Kullanmakta olduğum Regal (TV markası) 42R654FC model televizyonum hiçbir şekilde tamir görmemiş olup donanımı orijinaldir. Cihaz üzerinde ana kart ve panel değişikliği yapılmamıştır. Panel bilgisi olarak PNL 23720913 numaralı panel kullanılmaktadır.

Televizyonuma üretici tarafından gönderilen son yazılım güncellemesi sonrasında sistemsel problemler ortaya çıkmaya başlamıştır. Son dönemde yapılan yazılım güncellemesi sonrası arızalar belirginleşmiştir.

Cihazda kanallar görünmemekte, kumanda ve televizyon üzerindeki bazı tuşlar doğru şekilde algılanmamaktadır. Örneğin yön tuşları gibi bazı düğmeler farklı ve alakasız fonksiyonları tetikleyebilmektedir. Problemler belirli bir süre sonra kendiliğinden düzelmekte, ancak tekrar rastgele zamanlarda ortaya çıkmaktadır. Fabrika ayarlarına dönme ve cihazı fişten çekip tekrar takma işlemleri sorunu çözmemektedir. Arıza rastgele oluşmakta ve yine kendiliğinden düzelmektedir.

acaba ne çeşit bir yazılım uygun olur tivo öncesi uygun bir yazılım veyahut kararlı tivo sürümü yazılımı mı yoksa kurtarma yazılımı mı? Forum kurallarına hakim değilim başlık altında konu açmayı beceremedim yardım ederseniz sevinirim.

IMG_1083.jpg

By_Trol By_Trol
Arka kapak etiket resmindeki karalanmış yerdeki rakamlar okunmuyor yanlış ve eksik olmadan oradaki rakamları yazarsanız pazartesi yardımcı olmaya çalışırım.

G Çevrimdışı

Gemin

Yeni Üye
22 Şub 2026
8
56
  • Televizyonumun Wi-Fi sorunu için çekirdek yazılıma ihtiyacım var, şimdiden teşekkürler"

T Çevrimdışı

turankara

Yeni Üye
21 Şub 2026
7
33
Acaba bu ne yazılımı tamir mi
güncelleme mi
tivo öncesi eski sürüm mü
tivonun kararlı bir sürümü mü?

By_Trol By_Trol
Hocam birebir talimata göre yaptım fat32 biçimlendirme yaptım zipten çıkardım
tv ye usb taktım ok tuşununa basılı tuttum
fişi prize taktım ama led normal şekilde de yanmadı yanıp sönünce bırakma adımını yapamadım led hiç yanmadı yani

3-4 dk sonra ok tuşunu bıraktım
regal ekranı geldi kapandı şimdi kırmızı led yanıyo ama dediğiniz gibi yanıp sönme işlemi olmadı başlangıçta normaldeki gibi fişe takınca sabit kırmızı ledde yanmadı

G Çevrimdışı

Gemin

Yeni Üye
22 Şub 2026
8
56
Google translate.
En son yazılım sürümüne sahipsiniz.
Bilgi için teşekkürler. Cihazım sürüm olarak güncel görünüyor ancak televizyonumda [Kablosuz Wifi Olduğu Halde O sekme Devre Dışı Gözüküyor)Bu sorunu Çözmek İçin Aynı Yazılımı Tekrar Kurmak (Yazılımı

17717742813521159907692922104335.jpg
17717743108152730410770160931787.jpg

Tazelemek) istiyorum. Rica etsem bu panel ve anakart (MB211) ile uyumlu yazılım linkini paylaşabilir misiniz? USB belleğim ve OTG bağlantım hazır, hemen yükleme yapabilirim."

T Çevrimdışı

turankara

Yeni Üye
21 Şub 2026
7
33
Hocam birebir talimata göre yaptım fat32 biçimlendirme yaptım zipten çıkardım
tv ye usb taktım ok tuşununa basılı tuttum
fişi prize taktım ama led normal şekilde de yanmadı yanıp sönünce bırakma adımını yapamadım led hiç yanmadı yani

3-4 dk sonra ok tuşunu bıraktım
regal ekranı geldi kapandı şimdi kırmızı led yanıyo ama dediğiniz gibi yanıp sönme işlemi olmadı başlangıçta normaldeki gibi fişe takınca sabit kırmızı ledde yanmadı
Birde tv üstündeki power tuşuyla yapayım dedm o led yanıp sönmeye başladı ama yine sürüm aynı

yokoono Çevrimiçi

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
3,444
74
Bilgi için teşekkürler. Cihazım sürüm olarak güncel görünüyor ancak televizyonumda [Kablosuz Wifi Olduğu Halde O sekme Devre Dışı Gözüküyor)Bu sorunu Çözmek İçin Aynı Yazılımı Tekrar Kurmak (Yazılımı

17717742813521159907692922104335.jpg
17717743108152730410770160931787.jpg

Tazelemek) istiyorum. Rica etsem bu panel ve anakart (MB211) ile uyumlu yazılım linkini paylaşabilir misiniz? USB belleğim ve OTG bağlantım hazır, hemen yükleme yapabilirim."
Google translate:
Öncelikle fabrika ayarlarına sıfırlamayı deneyin.
MENU, 4725, Diagnostic, Factory Reset, OK.

Geri
Üst Alt