yokoono
TFC Team
- 20 Mar 2019
- 3,444
- 74
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını uygulayın.full yazılım talep edebilir miyim mb120?
![]()
![]()
![]()
kumanda işlem yapmıyor sadece tuşlarla kanal ve ses leri değiştirebiliyorum (not: daha önce çalışan kumanda dır kumanda sağlam ) kurtarma yazılımı lazım mümkünse

merhaba verilen yazılımı denildiği şekilde yüklemeye çalıştım ama mavi ışık hızlandıktan sonra hemen açıldı ve bir değişklik olmadı, verdiğiniz yazılım doğru mu acaba? farklı bir yazılım talep edebilir miyim?Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını uygulayın.
Teşekkür ederim hocam, yazılım çalıştıYazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın sonucu yazın
Rica ederim.Teşekkür ederim hocam, yazılım çalıştı
Yanlış yazılım yüklenmemesi için tv arka kapak etiket resmini istiyoruz. Resmini eklediğiniz etiket sizin tv ye ait ise doğru yazılım verildi. Tv servise de gitse size verilen yazılımı yüklemeyi deneyecekler. Farklı flash bellek ile deneyin ana kartın usb giriş portu kirli olabilir flash belleği tam çıkarmadan 10-15 Defa çek tak yapın az da olsa port içi temizlenir. Sonra tekrar yazılımı yüklemeyi deneyin.merhaba verilen yazılımı denildiği şekilde yüklemeye çalıştım ama mavi ışık hızlandıktan sonra hemen açıldı ve bir değişklik olmadı, verdiğiniz yazılım doğru mu acaba? farklı bir yazılım talep edebilir miyim?
farklı usb bellekle denedim oldu, teşekkür ederimYanlış yazılım yüklenmemesi için tv arka kapak etiket resmini istiyoruz. Resmini eklediğiniz etiket sizin tv ye ait ise doğru yazılım verildi. Tv servise de gitse size verilen yazılımı yüklemeyi deneyecekler. Farklı flash bellek ile deneyin ana kartın usb giriş portu kirli olabilir flash belleği tam çıkarmadan 10-15 Defa çek tak yapın az da olsa port içi temizlenir. Sonra tekrar yazılımı yüklemeyi deneyin.
Sonuç olumlu. İlgi ve alakanız için teşekkürler.Look. Panel profile.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.