Beratcan Çevrimdışı

Beratcan

Yeni Üye
27 Eyl 2018
34
63
20260215_155051.jpg
20260215_155102.jpg

kumanda işlem yapmıyor sadece tuşlarla kanal ve ses leri değiştirebiliyorum (not: daha önce çalışan kumanda dır kumanda sağlam ) kurtarma yazılımı lazım mümkünse

U Çevrimdışı

usariturk

Yeni Üye
16 Şub 2026
1
27
beko smart tv 43 ınç tvm var ve açılmaya başladıktan sonra beko yazısının ardından android tv yazısı geliyor ve bir süre sonra kapanıyor sonrasında açılması uzun sürüyor ne kadar tuşa basarsam basıyım anakart veya haricinde tvye tornavida değmedi seri numarası : 84004111014576

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
16,947
merhaba verilen yazılımı denildiği şekilde yüklemeye çalıştım ama mavi ışık hızlandıktan sonra hemen açıldı ve bir değişklik olmadı, verdiğiniz yazılım doğru mu acaba? farklı bir yazılım talep edebilir miyim?
Yanlış yazılım yüklenmemesi için tv arka kapak etiket resmini istiyoruz. Resmini eklediğiniz etiket sizin tv ye ait ise doğru yazılım verildi. Tv servise de gitse size verilen yazılımı yüklemeyi deneyecekler. Farklı flash bellek ile deneyin ana kartın usb giriş portu kirli olabilir flash belleği tam çıkarmadan 10-15 Defa çek tak yapın az da olsa port içi temizlenir. Sonra tekrar yazılımı yüklemeyi deneyin.

V Çevrimdışı
15 Şub 2026
3
24
Yanlış yazılım yüklenmemesi için tv arka kapak etiket resmini istiyoruz. Resmini eklediğiniz etiket sizin tv ye ait ise doğru yazılım verildi. Tv servise de gitse size verilen yazılımı yüklemeyi deneyecekler. Farklı flash bellek ile deneyin ana kartın usb giriş portu kirli olabilir flash belleği tam çıkarmadan 10-15 Defa çek tak yapın az da olsa port içi temizlenir. Sonra tekrar yazılımı yüklemeyi deneyin.
farklı usb bellekle denedim oldu, teşekkür ederim

Geri
Üst Alt