24'' olanın yazılımını gönderdim yükleyip sonucu yazTelevizyon ekranında Vestel logosu geliyor orada donup kalıyor.
![]()
Vestel logosu gelip gidiyor standbyda kalıyor
![]()
Yaşına göre teknolojik olarak ömrünü tamamlamış olan mb96 ana kartlı tv de çalışmayan özellik nedir?merhaba nexon marka 40nx600 model mb96 televizyonuma eskiden YouTube açılmıyor diye yazılım güncellemesi yapmıştım internetten bulup ama yaptıma pişman oldum televizyonun bazı özellikleri çalışmıyor geri eski TV yazılımını kurmak istiyorum lütfen yardım eder misiniz eski yazılım dosyası varsa atabilirmisiniz lütfen![]()
![]()
merhaba. vestel MB100 4 k 3D smart 48UA9300 48 Led TV. güncel yazılım ve ful yazılım talebim olacaktı. Mümkün mü? yazılım kısmında beğeni atmış olmama rağmen mb 100 kısmı aktif olmuyor. saygılar.
Kulaklık girişi anten kablosu girişi USB girişi çalışmıyor sanırım sadece hdmı girişleri çalışıyor televizyondan normal kanalları bile açamıyorum 4gb lik fat32USB USB nin ışığı bile yanmıyor sadece TV açılırken USB nin üstündeki ışığı yanıyor yeşil ışığı fakat TV açılınca geri sönüyor sanırım hiç algılamıyor güncelleme yaptıktan sonra sadece hdmı girişleri çalışıyor galiba yani sadece hdmı ve girişini kullansam ve anten kablosu ile normal TV kanallarını izlesem yeter lütfen yardımcı olun nasıl düzeltebilirim yeni yada eski yazılım farketmez özellikleri geri çalışacak bir yazılım olsada olur tüm özellikleri geri çalışsın yeter lütfen yardım edin Nasıl yaparım düzeltirim lütfen bir defalık söyleseniz Nasıl düzeltildiğini olmaz mı lütfenYaşına göre teknolojik olarak ömrünü tamamlamış olan mb96 ana kartlı tv de çalışmayan özellik nedir?
Tv arka kapak etiket resminin net ve okunaklı olanını buraya ekleyin full yazılımımız varsa yardımcı olurum.Kulaklık girişi anten kablosu girişi USB girişi çalışmıyor sanırım sadece hdmı girişleri çalışıyor televizyondan normal kanalları bile açamıyorum 4gb lik fat32USB USB nin ışığı bile yanmıyor sadece TV açılırken USB nin üstündeki ışığı yanıyor yeşil ışığı fakat TV açılınca geri sönüyor sanırım hiç algılamıyor güncelleme yaptıktan sonra sadece hdmı girişleri çalışıyor galiba yani sadece hdmı ve girişini kullansam ve anten kablosu ile normal TV kanallarını izlesem yeter lütfen yardımcı olun nasıl düzeltebilirim yeni yada eski yazılım farketmez özellikleri geri çalışacak bir yazılım olsada olur tüm özellikleri geri çalışsın yeter lütfen yardım edin Nasıl yaparım düzeltirim lütfen bir defalık söyleseniz Nasıl düzeltildiğini olmaz mı lütfen
hocam işe yaramadı aynı sorun devam ediyor, vestel logosu geliyor ardından gri ekranda sıkışıp kalıyor.24'' olanın yazılımını gönderdim yükleyip sonucu yaz