Yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın.telefunken 32ht4020 17mb140 anakartli cihazim her yeniden baslattigimda yeniden kurulum istiyor
Hocam kurulumu yaptim calisiyor kurulumu tamamliyorum, kapatip actigimda sanki cihaz sifirlaniyor ve tekrardan ilk kurulum menusu geliyor.Yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın.
Google translate.Hocam kurulumu yaptim calisiyor kurulumu tamamliyorum, kapatip actigimda sanki cihaz sifirlaniyor ve tekrardan ilk kurulum menusu geliyor.
Ilk kurulumdan bahsetmistimGoogle translate.
Kurtarma yazılımı işe yaramadıysa, Türk meslektaşlarımızdan gelecek yazılımı bekleyin. O zamana kadar, televizyonun arkasındaki etiketin fotoğrafını paylaşın.
(Translate ?). Turk meslektaslarimizdan yardimlari bekliyorum.telefunken 32ht4020 17mb140 anakartli cihazim her yeniden baslattigimda yeniden kurulum istiyor
Tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.Hocam kurulumu yaptim calisiyor kurulumu tamamliyorum, kapatip actigimda sanki cihaz sifirlaniyor ve tekrardan ilk kurulum menusu geliyor.
Tv'deki sorun nedir?![]()
merhabalar bu model seri için ful yazılım rica edebilirmiyim ?
Tv hakkında açıklama yoksa ana kart ve tv arka kapak etiket resmi net değil rakamlar okunmuyorsa maalesef yardımcı olmuyorum.
Tv çalışıyor fakat tkgs yok son güncel yazılımını yüklemek istedimTv'deki sorun nedir?
servis menüsünü atın.Tv çalışıyor fakat tkgs yok son güncel yazılımını yüklemek istedim