Anakart mi değişti.?![]()
![]()
![]()
panel dosyası lazım arkadaslar resim ters ve görüntü karışık
Anakart model numarası, panel markasi gereklimerhaba tv standby da kaldı fişi takıyorum stansby ışığı yanıyor ancak açılmıyor hiç tepki yok
yazılım atsam düzelirmi yazılımı varsa yardımcı olurmusunuz![]()
evevt ankartı değişti orjinal anakartı 17mb140 logoda kalıyor elimizde bu kart vardı bunu taktık oldu ama resim tersAnakart mi değişti.?
hiç bilmiyorum ama hiç tamir olmadı orjinal nereden bakabilirim a101 den almıştımAnakart model numarası, panel markasi gerekli
Try this. Panel profile:![]()
![]()
![]()
panel dosyası lazım arkadaslar resim ters ve görüntü karışık
Try this. Panel profile;![]()
![]()
![]()
![]()
Merhaba ustalarım mb 140 anakart gerine mb211s taktım görüntü karışık rengarenk acaba panel yazılımı atsam düzelir mi
MENU 4725 yazın ve resmi buraya koyun.![]()
Düzlmedi malesef
Google translate![]()
I found a Software that matches the Mainboard but not the Panel. Can i use that? Since nobody wrote me back :/I am requesting full software for my OK. television. The hardware is original and unchanged. All required photos of labels are attached.
Item Specification Model OK. ODL 49650UV-TIB Panel VES490QNDL-2D-N11 Mainboard Vestel 17MB130S (23552834) Production Year 2018 Hardware Changed? No - Original
![]()
The image may not be correct.I found a Software that matches the Mainboard but not the Panel. Can i use that? Since nobody wrote me back :/