Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
24,301
sadece panel yazılımı istersen anakart model numarası ve panel etiketini buraya atın

M Çevrimdışı

miirse

Kayıtsız / Doğrulanmamış
ekran durduk yere ters olmaz.! Anakart, Panel, değişikliği yapılmış olabilir bunu bilmeden size doğru yazılımı veremem.
abicim sorumu cevaplayacak mısın panel değişikliği falan yapılmış olsa söylerim anakart 17mb140 carbon full yazılımı lazım !! 16 mblık dosya değil 100-150 mblık bir dosya olması gerek size ekran görüntüsü atmışım neden uğraştırıyorsun ki.

C Çevrimdışı

creative10

Yeni Üye
12 Ocak 2024
8
32
1000006765ffb2c7bd896dc194.jpg

V. 2.71 yazılım lazım şimdiden teşekkürler

ilyascetin Çevrimdışı

ilyascetin

Yeni Üye
18 Mar 2021
4
44
Tv'deki sorun nedir? Bu arada arşivimde uygun yazılım yok
Tv izlerken kendiliğinden kapanıyor, fakat bunun belli bir süresi yok bazen 5 dakika sonra bazen 1 saat sonra kapanıyor. Ancak dün ekran çizgiler çıkarak kapandı LNB girişindeki anten kablosunu söktüm dün kapanmadı takipteyim. Sanırım antendeki LNB de bir arıza var ondan etkileniyor olabilir diye düşünüyorum.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
16,762
Tv izlerken kendiliğinden kapanıyor, fakat bunun belli bir süresi yok bazen 5 dakika sonra bazen 1 saat sonra kapanıyor. Ancak dün ekran çizgiler çıkarak kapandı LNB girişindeki anten kablosunu söktüm dün kapanmadı takipteyim. Sanırım antendeki LNB de bir arıza var ondan etkileniyor olabilir diye düşünüyorum.
Bu aralar ülkemiz yağışlı havanın etkisinde anten sisteminizde kablo eski olup ta su almış olabilir. Su iletkendir kısa devre oluşturur tv kendini korumak için kapanıp reset atar benzer bir durum lnb içinde geçerli lnb izolasyonu zamana bağlı olarak deforme olmuş su almışsa kısa devreye sebep olur. Hepsinden kötüsü anten kablosu eski ve dış yüzeyi güneşten soğuktan kurumuş çatlamışsa yağmur nedeniyle su alır tv içerisine kadar taşır taşınan su anakarta hatta panele akarsa panelede zarar verir. Kısacası anten tesisatını kontrol edin.

ilyascetin Çevrimdışı

ilyascetin

Yeni Üye
18 Mar 2021
4
44
Bu aralar ülkemiz yağışlı havanın etkisinde anten sisteminizde kablo eski olup ta su almış olabilir. Su iletkendir kısa devre oluşturur tv kendini korumak için kapanıp reset atar benzer bir durum lnb içinde geçerli lnb izolasyonu zamana bağlı olarak deforme olmuş su almışsa kısa devreye sebep olur. Hepsinden kötüsü anten kablosu eski ve dış yüzeyi güneşten soğuktan kurumuş çatlamışsa yağmur nedeniyle su alır tv içerisine kadar taşır taşınan su anakarta hatta panele akarsa panelede zarar verir. Kısacası anten tesisatını kontrol edin.
Bende aynı kanıya vardım teşekkür ediyorum ilginiz için.

Geri
Üst Alt