Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

bildirim çanından yazılımı indirip yükleyin sonucu yazmayı unutmayın
teşekkür ederim akşam kurup bilgi vereceğim.

iyigünler iyi çalışmalar. VESTEL49fd7400 seri no:822750900311 anakart değişmedi 17mb211s stnby yanıp sönüyor yazılım için yardımcı olurmusunuz tşk.

Merhabalar televizyonu kapattıktan sonra kendisi tekrar açılıyor ve ekranda sarı kırmzıı yeşil vb. renkler geçişi oluyor kapatmak için illaki fişi çekmek gerekiyor. Hatay'da oturuyorum depremde hasar aldı serviste anakart değişimi oldu. Daha önce full yazılımla düzelmişti. Sorunu tekrar yaşadım.

Düzeltme: Sorunu şu şekilde hallettim. Yapay zeka ile istişare sonucunda sanırım daha önce yüklediğim yazılımla ya da sık sık elektrik kesintisi yüzünden "Panel Test Modu" denilen servis modunda takılı kalmış. Fabrika ayarlarına dönünce sorun düzeldi.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bu tv için full yazılım ihtiyacımız vardır. anakart değişmedi elinde olan varsa yardımcı olabilir misiniz

vestelf6583b71e5043f16.jpg

63717.jpg

daha once By_Trol tarafindan mb81 kurtarma yazilimi verildi. tekrar tesekkur ederim ama tv isigi hizli yanip sonuyor vestel logosu ayni sekilde parlak sekilde cikip ekran siyah kaliyor herhangi bir yukleme ekrani cikmadi ama ekran siyah oldugunda bile usb bellegin isigi yanip sonmeye devam ediyor. dakikalarca bekledim birsey degismedi.
sorun ledler mi yazilim mi bilemedim.
full yazilim talep ediyorum.

63717.jpg

daha once By_Trol tarafindan mb81 kurtarma yazilimi verildi. tekrar tesekkur ederim ama tv isigi hizli yanip sonuyor vestel logosu ayni sekilde parlak sekilde cikip ekran siyah kaliyor herhangi bir yukleme ekrani cikmadi ama ekran siyah oldugunda bile usb bellegin isigi yanip sonmeye devam ediyor. dakikalarca bekledim birsey degismedi.
sorun ledler mi yazilim mi bilemedim.
full yazilim talep ediyorum.
Siyah ekranda kaldığında tv nin üst havalandırma boşluklarından içeri bakın bazı yerlerde noktasal ışıklar var mı? Led arızası vardır bir anlık logo görünür gider aydınlatma söndüğü için yazılım arızası gibi görünür.

Yükleme moduna geçiyor 10 sn hızlı yanıp sönüyor fakat tekrar vestel yazısı gelip resetliyor.
Sorun ne olabilir başka yazlımmı denemeliyim.Teşekkürler.
By_Trol
Resmini eklediğiniz tv etiket bilgisine ait yazılım verilmişti yüklenmiyorsa donanımsal arıza olabilir fakat modifiyeli bir yazılım daha var. Risk alır denerim diyorsanız.
Link:
Kullanıcılar için gizli metin: 007jamesbond
Sorumluluk tamamen size ait sonucu yazın çalışırsa forumdaki yazılımı değiştireceğim.

iyigünler iyi çalışmalar. VESTEL49fd7400 seri no:822750900311 anakart değişmedi 17mb211s stnby yanıp sönüyor yazılım için yardımcı olurmusunuz tşk.
Uygun olan linkteki ilk mesajı okuyunuz.
Arızalı TV için yazılım talep konusu TIKLA
TV yazılım güncelleme talep konusu TIKLA

Merhaba; 17MB120 kodlu Vestel anakartıma yazılım lazım. Netfilix felan yüklüydü benimkinde. Logo geliyor sonra kendini kapatıyor.

Resmini eklediğiniz tv etiket bilgisine ait yazılım verilmişti yüklenmiyorsa donanımsal arıza olabilir fakat modifiyeli bir yazılım daha var. Risk alır denerim diyorsanız.
Link:
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Sorumluluk tamamen size ait sonucu yazın çalışırsa forumdaki yazılımı değiştireceğim.
Teşekkürler deneyip bilgi vereceğim.,
Kolay gelsin.
By_Trol

Teşekkürler deneyip bilgi vereceğim.,
Kolay gelsin.
By_Trol
Denedim üstad biraz farklı olarak hızlı yanıp sönme biraz daha uzun sürdü ama nafile tekrar vestel yazsısı gelip gidiyor.
gözden çıkardım başka deneyecek bişiy varsa denerim.
ilgin teşekkürler.
By_Trol

Denedim üstad biraz farklı olarak hızlı yanıp sönme biraz daha uzun sürdü ama nafile tekrar vestel yazsısı gelip gidiyor.
gözden çıkardım başka deneyecek bişiy varsa denerim.
ilgin teşekkürler.
By_Trol
Donanımsal arıza vardır. Çünkü ilk verilen yazılım etikete ait orijinal yazılımdı.

Geri
Üst Alt