Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 24,302
kurtarma yazılımı bildirim çanına gönderdimmerhaba ustalarım bir yazılım taleb edeceğim vestel 32 hb 5000 logo geliyor gidiyor
![]()
şimdiden teşekkür ederim
kurtarma yazılımı bildirim çanına gönderdimmerhaba ustalarım bir yazılım taleb edeceğim vestel 32 hb 5000 logo geliyor gidiyor
![]()
şimdiden teşekkür ederim
başka yazılım verdim
teşekkür ederim akşam kurup bilgi vereceğim.bildirim çanından yazılımı indirip yükleyin sonucu yazmayı unutmayın
Yükleme moduna geçiyor 10 sn hızlı yanıp sönüyor fakat tekrar vestel yazısı gelip resetliyor.
Siyah ekranda kaldığında tv nin üst havalandırma boşluklarından içeri bakın bazı yerlerde noktasal ışıklar var mı? Led arızası vardır bir anlık logo görünür gider aydınlatma söndüğü için yazılım arızası gibi görünür.![]()
daha onceBy_Trol tarafindan mb81 kurtarma yazilimi verildi. tekrar tesekkur ederim ama tv isigi hizli yanip sonuyor vestel logosu ayni sekilde parlak sekilde cikip ekran siyah kaliyor herhangi bir yukleme ekrani cikmadi ama ekran siyah oldugunda bile usb bellegin isigi yanip sonmeye devam ediyor. dakikalarca bekledim birsey degismedi.
sorun ledler mi yazilim mi bilemedim.
full yazilim talep ediyorum.
Rakamlar okunmuyor.merhaba arkadaşlar bu tv için full yazılım ihtiyacımız vardır. anakart değişmedi elinde olan varsa yardımcı olabilir misiniz
![]()
Resmini eklediğiniz tv etiket bilgisine ait yazılım verilmişti yüklenmiyorsa donanımsal arıza olabilir fakat modifiyeli bir yazılım daha var. Risk alır denerim diyorsanız.Yükleme moduna geçiyor 10 sn hızlı yanıp sönüyor fakat tekrar vestel yazısı gelip resetliyor.
Sorun ne olabilir başka yazlımmı denemeliyim.Teşekkürler.
By_Trol
Teşekkürler deneyip bilgi vereceğim.,Resmini eklediğiniz tv etiket bilgisine ait yazılım verilmişti yüklenmiyorsa donanımsal arıza olabilir fakat modifiyeli bir yazılım daha var. Risk alır denerim diyorsanız.
Link:
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Sorumluluk tamamen size ait sonucu yazın çalışırsa forumdaki yazılımı değiştireceğim.