Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
24,302
merhaba ustalarım bir yazılım taleb edeceğim vestel 32 hb 5000 logo geliyor gidiyor

WhatsApp-Image-2026-01-24-at-08.54.06.jpg

şimdiden teşekkür ederim
kurtarma yazılımı bildirim çanına gönderdim

M Çevrimdışı

mete14

Yeni Üye
21 Eyl 2019
4
56
iyigünler iyi çalışmalar. VESTEL49fd7400 seri no:822750900311 anakart değişmedi 17mb211s stnby yanıp sönüyor yazılım için yardımcı olurmusunuz tşk.

A Çevrimdışı

AnavarzA

Yeni Üye
8 Tem 2023
17
40
Merhabalar televizyonu kapattıktan sonra kendisi tekrar açılıyor ve ekranda sarı kırmzıı yeşil vb. renkler geçişi oluyor kapatmak için illaki fişi çekmek gerekiyor. Hatay'da oturuyorum depremde hasar aldı serviste anakart değişimi oldu. Daha önce full yazılımla düzelmişti. Sorunu tekrar yaşadım.

Düzeltme: Sorunu şu şekilde hallettim. Yapay zeka ile istişare sonucunda sanırım daha önce yüklediğim yazılımla ya da sık sık elektrik kesintisi yüzünden "Panel Test Modu" denilen servis modunda takılı kalmış. Fabrika ayarlarına dönünce sorun düzeldi.

Son düzenleme:
A Çevrimdışı

arif50

Yeni Üye
18 Ara 2021
21
30
merhaba arkadaşlar bu tv için full yazılım ihtiyacımız vardır. anakart değişmedi elinde olan varsa yardımcı olabilir misiniz

vestelf6583b71e5043f16.jpg

HBPLUS Çevrimdışı

HBPLUS 

Aktif Üye
11 Ara 2025
50
37
63717.jpg

daha once By_Trol By_Trol tarafindan mb81 kurtarma yazilimi verildi. tekrar tesekkur ederim ama tv isigi hizli yanip sonuyor vestel logosu ayni sekilde parlak sekilde cikip ekran siyah kaliyor herhangi bir yukleme ekrani cikmadi ama ekran siyah oldugunda bile usb bellegin isigi yanip sonmeye devam ediyor. dakikalarca bekledim birsey degismedi.
sorun ledler mi yazilim mi bilemedim.
full yazilim talep ediyorum.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
16,766
63717.jpg

daha once By_Trol By_Trol tarafindan mb81 kurtarma yazilimi verildi. tekrar tesekkur ederim ama tv isigi hizli yanip sonuyor vestel logosu ayni sekilde parlak sekilde cikip ekran siyah kaliyor herhangi bir yukleme ekrani cikmadi ama ekran siyah oldugunda bile usb bellegin isigi yanip sonmeye devam ediyor. dakikalarca bekledim birsey degismedi.
sorun ledler mi yazilim mi bilemedim.
full yazilim talep ediyorum.
Siyah ekranda kaldığında tv nin üst havalandırma boşluklarından içeri bakın bazı yerlerde noktasal ışıklar var mı? Led arızası vardır bir anlık logo görünür gider aydınlatma söndüğü için yazılım arızası gibi görünür.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
16,766
Yükleme moduna geçiyor 10 sn hızlı yanıp sönüyor fakat tekrar vestel yazısı gelip resetliyor.
Sorun ne olabilir başka yazlımmı denemeliyim.Teşekkürler.
By_Trol By_Trol
Resmini eklediğiniz tv etiket bilgisine ait yazılım verilmişti yüklenmiyorsa donanımsal arıza olabilir fakat modifiyeli bir yazılım daha var. Risk alır denerim diyorsanız.
Link:
Kullanıcılar için gizli metin: 007jamesbond
Sorumluluk tamamen size ait sonucu yazın çalışırsa forumdaki yazılımı değiştireceğim.

K Çevrimdışı

kruxena

Yeni Üye
31 Ocak 2024
2
34
Merhaba; 17MB120 kodlu Vestel anakartıma yazılım lazım. Netfilix felan yüklüydü benimkinde. Logo geliyor sonra kendini kapatıyor.

0 Çevrimdışı

007jamesbond

Yeni Üye
22 Ocak 2026
5
45
Resmini eklediğiniz tv etiket bilgisine ait yazılım verilmişti yüklenmiyorsa donanımsal arıza olabilir fakat modifiyeli bir yazılım daha var. Risk alır denerim diyorsanız.
Link:
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Sorumluluk tamamen size ait sonucu yazın çalışırsa forumdaki yazılımı değiştireceğim.
Teşekkürler deneyip bilgi vereceğim.,
Kolay gelsin.
By_Trol By_Trol

Geri
Üst Alt