By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 16,942
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin.Benim hatam kb.
![]()
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin.Benim hatam kb.
![]()
Yazılımı usbye yükledim tvyi ok tuşunu basılı tutarak açtım yaklaşık 10 dk filan oldu hiçbir değişiklik yok ekrana herhangi bir şey de gelmediYazılım verildi bildirimi kontrol edin.
Varsa farklı bir flash bellek ile deneyin arşivde sizin tvye uyacak başka yazılım yok donanımsal sorunda olabilir.Yazılımı usbye yükledim tvyi ok tuşunu basılı tutarak açtım yaklaşık 10 dk filan oldu hiçbir değişiklik yok ekrana herhangi bir şey de gelmedi
Maalesef Kart yazılım almadı çökmüş ilginiz için teşekkürler..Teşekkürler sonuç yazarım hayırlı günler..
By_Trol bey farklı usb de denedim yine olmadı. Donanımsal herhangi bir sorun olduğunu sanmıyorum çünkü yazılım yüklemesi yarıda kesildi ve televizyonu tekrar açınca bir daha açamadım.Varsa farklı bir flash bellek ile deneyin arşivde sizin tvye uyacak başka yazılım yok donanımsal sorunda olabilir.
Dosyaları tekrar yükleyebilir misin yokoono kardeş. Problem vardı indiremedim. Şimdi baktım 24 saat sonra silinmiş.I have this:
Dump
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Full software
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.The files will be deleted after 24 hours.
Dosyaları tekrar yükleyebilir misin yokoono kardeş. Problem vardı indiremedim. Şimdi baktım 24 saat sonra silinmiş.

Zaten yarıda kesilmesi asıl sorun boot yazılımının olduğu entegre bozulabiliyor. Yüklenip yüklenmeyeceğini anlamak için farklı bir yazılım yetkisi verildi bildirimi kontrol edin.By_Trol bey farklı usb de denedim yine olmadı. Donanımsal herhangi bir sorun olduğunu sanmıyorum çünkü yazılım yüklemesi yarıda kesildi ve televizyonu tekrar açınca bir daha açamadım.
Günaydın