yokoono
TFC Team
- 20 Mar 2019
- 3,289
- 74
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın sonucu yazın.
Hocam selamlar bu yazılımıda yükledim maalesef problem devam ediyor regal yazısı ardından Android logosu sonra tekrar tv kapanıp regal yazısına tekrar Android yani döngü devam ediyor
Benim tv ile vestel 50ua9600 50 sanki aynı gibi onun yazılımını yükleyebilir miyiz?ürün yada seri numarasının uyması gerekir.
Anamın tv sini sayenizde yaptım emekli kadın bi daha TV alması çok zordu Allah razı olsun
please send me link to try...thank youIn the archive I only have this: 17MB186TC v.01710
Try at your own risk.please send me link to try...thank you
please send me link to try...thank youI have this :
Toshiba 24W2963DG main 17MB211S panel VES236WNVB-2D-N22
telefunken te24550b40q2d
17MB211
10133061 2105 100051
sn.8638217 100051
panel 236VESWNVBN21T
MERHABA. TV sehpasındaki ışık yanıp sönüyor. TV açılmıyor. Kurtarma yazılımını paylaşmak mümkün mü?
![]()
Try at your own risk.please send me link to try...thank you
sağ üstteki bildirim çanına yazılım sayfasına ulaşabilirsin.Merhaba,
Tv hiç açılmadı. Değişen bir parça yok.
Açmaya çalıştığımda Vestel yazıyor bir kaç saniye sonra kapanıyor. Bazen de kapanmıyor vestel yazısından sonra ekran kapanıyor.
Araştırdığım kadarıyla yazılımsal bir problem. Ancak yazılımı bulamadım. Mümkünse desteğinizi rica ederim.
![]()
Çok hızlı yanıtınız için teşekkür ederim. Deniyorum şimdi. Şu an ekranda yaklaşık iki dakikadır vestel yazısı sabit duruyor. Umarım yüklüyordur.sağ üstteki bildirim çanına yazılım sayfasına ulaşabilirsin.
Başka yazılım gönderdim bunu dene. Flash belleğin Fat32 MBR olmasına dikkat et.Çok hızlı yanıtınız için teşekkür ederim. Deniyorum şimdi. Şu an ekranda yaklaşık iki dakikadır vestel yazısı sabit duruyor. Umarım yüklüyordur.![]()