A Çevrimdışı

adbastrag

Yeni Üye
14 Kas 2025
2
55
Hello everyone,
This is a TELETECH LED22906 TV, with a 17MB82S motherboard and a 22_TPFT8A_169FHD panel with the code TP215FT8A (I haven't found this type of panel).
Unfortunately, I wrote the wrong firmware and the image no longer appears. The screen is black and I think the backlight is working.
I have attached the photos of the motherboard, the screen code and the label on the back of the TV.
I come to you with the request to help me with a full firmware (which I can write via USB, because I don't have a programmer) for this TV model. I think I need a full firmware because I tried with a simple pkg v0.7.8A and then with V1.3.7 but they didn't write the TV panel and the image didn't come back.
Screen is black, but there is still very little light - you can barely see. The remote control works, the firmware can be written via USB.
Any information could be useful to solve the problem.
Thank you!

Herkese merhaba,
Bu, 17MB82S anakartlı ve TP215FT8A kodlu (bu panel tipini bulamadım) 22_TPFT8A_169FHD panelli bir TELETECH LED22906 TV.
Maalesef yanlış firmware yükledim ve görüntü artık görünmüyor. Ekran siyah ve arka ışığın çalıştığını düşünüyorum.
Anakartın, ekran kodunun ve TV'nin arkasındaki etiketin fotoğraflarını ekledim.
Bu TV modeli için (programlayıcım olmadığı için USB üzerinden yükleyebileceğim) tam bir firmware konusunda bana yardımcı olmanızı rica ediyorum. Basit bir pkg v0.7.8A ve ardından V1.3.7 ile denedim ancak TV paneline yazmadılar ve görüntü geri gelmedi, bu yüzden tam bir firmware'e ihtiyacım olduğunu düşünüyorum.
Sorunu çözmeme yardımcı olacak her türlü bilgi faydalı olabilir.
Ekran siyah, ancak çok az ışık var - neredeyse görünmez, uzaktan kumanda çalışıyor, USB üzerinden yazılım yüklenebiliyor.
Yardımınız için teşekkür ederim!

Please excuse my expression but I do not speak English or Turkish

Ömer Genç Çevrimdışı
24 May 2018
259
45
Hello everyone,
This is a TELETECH LED22906 TV, with a 17MB82S motherboard and a 22_TPFT8A_169FHD panel with the code TP215FT8A (I haven't found this type of panel).
Unfortunately, I wrote the wrong firmware and the image no longer appears. The screen is black and I think the backlight is working.
I have attached the photos of the motherboard, the screen code and the label on the back of the TV.
I come to you with the request to help me with a full firmware (which I can write via USB, because I don't have a programmer) for this TV model. I think I need a full firmware because I tried with a simple pkg v0.7.8A and then with V1.3.7 but they didn't write the TV panel and the image didn't come back.
Screen is black, but there is still very little light - you can barely see. The remote control works, the firmware can be written via USB.
Any information could be useful to solve the problem.
Thank you!

Herkese merhaba,
Bu, 17MB82S anakartlı ve TP215FT8A kodlu (bu panel tipini bulamadım) 22_TPFT8A_169FHD panelli bir TELETECH LED22906 TV.
Maalesef yanlış firmware yükledim ve görüntü artık görünmüyor. Ekran siyah ve arka ışığın çalıştığını düşünüyorum.
Anakartın, ekran kodunun ve TV'nin arkasındaki etiketin fotoğraflarını ekledim.
Bu TV modeli için (programlayıcım olmadığı için USB üzerinden yükleyebileceğim) tam bir firmware konusunda bana yardımcı olmanızı rica ediyorum. Basit bir pkg v0.7.8A ve ardından V1.3.7 ile denedim ancak TV paneline yazmadılar ve görüntü geri gelmedi, bu yüzden tam bir firmware'e ihtiyacım olduğunu düşünüyorum.
Sorunu çözmeme yardımcı olacak her türlü bilgi faydalı olabilir.
Ekran siyah, ancak çok az ışık var - neredeyse görünmez, uzaktan kumanda çalışıyor, USB üzerinden yazılım yüklenebiliyor.
Yardımınız için teşekkür ederim!

Please excuse my expression but I do not speak English or Turkish
Dosyaları usbye çıkarın. Kumandadan ok tuşuna basılı tutarak tvnin fişini takın.

Kullanıcılar için gizli metin: adbastrag

A Çevrimdışı

adbastrag

Yeni Üye
14 Kas 2025
2
55
Dosyaları usbye çıkarın. Kumandadan ok tuşuna basılı tutarak tvnin fişini takın.

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Panelin yazılımı mükemmel çalıştı. Televizyonda tekrar görüntü var.

Çok teşekkür ederim!
İyi akşamlar!

The firmware for the panel worked perfectly. I have image on the TV again.

Thank you very much!
Have a nice evening!

E Çevrimdışı

Emin6

Yeni Üye
13 Ara 2025
2
32
Merhaba,

8816701200134 seri no lu VESTEL 65ua9090 cihazım açılmıyor. Prize takınca vestel yazısı geliyor görüntü gidiyor belirli bir süre sonra tekrar vestel yazısı geliyor. Bu şekilde sonsuza kadar devam ediyor. Herhangi bir tamir vb. bir şey görmedi. Full yazılımı için yardımcı olabilir misiniz?

Teşekkür ederim.

WhatsApp-Image-2025-12-13-at-14.17.12.jpg
Merhaba yardımcı olabilir misiniz acaba?

N Çevrimdışı

Nazir

Yeni Üye
16 Ara 2025
1
45
Merhabalar.Regal marka 50r754ua9 50" 126 ekran televizyonuma dün plsystoreden sistem güncellemesi yaptım.Fakat bugün TV yi açtığımda Regal yazısı sonra Android Tv yazısı ile devam eden Bi döngü ile tv açılmadı.Yardımlarınızı rica ederim.Teşekkürler şimdiden.

1000060979.jpg

Son düzenleme:
Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
23,771
Merhabalar.Regal marka 50r754ua9 50" 126 ekran televizyonuma dün plsystoreden sistem güncellemesi yaptım.Fakat bugün TV yi açtığımda Regal yazısı sonra Android Tv yazısı ile devam eden Bi döngü ile tv açılmadı.Yardımlarınızı rica ederim.Teşekkürler şimdiden.

1000060979.jpg
yazılımı bildirim çanından indirebilirsin yükledikten sonra sonucu mutlaka yazın.

Geri
Üst Alt