Yardımınız için tekrardan teşekkür ederim. Sayenizde televizyonumu yapabildim,iyi forumlar diliyorum.bildirim çanından yazılım indirme sayfasına ulaşabilirsin.
I have this :Herkese iyi geceler
Bu TV nin yazilimi lazim.
Tesekkuler Yardimci olan herkese
![]()
![]()
![]()
Tv garanti kapsamında olduğu için servise müracaat edin.![]()
Uygun mudur?
![]()
Merhabalar. Öncelikle burdaki bir çok sorun gibi benim de vestel markalı televizyonum ilk başta çalışmasına rağmen daha sonra sadece açılırken bir vestel yazısı gözüküyordu daha sonra gidiyor ve daimi olarak şuan sadece standby ışığı yanıp sönüyor. Biraz araştırdım ve sizin forum sayfanıza denk geldim umarım tvme uygun bir yazılım desteği sağlayabilirsiniz yaklaşık bir kaç gündür bunu araştırıyorum yazılımı bulamadım. Şimdiden edeceğiniz yardımlar için teşekkür ederim iyi günler.
Tvyi yetkili bayiden satın aldıysanız 1 Yıl daha garantisi var.hayır maalesef yetkili servisi aradığımda garantisinin bitmiş olduğunu belirttiler
Tvyi yetkili bayiden satın aldıysanız 1 Yıl daha garantisi
Başka bir mağazadan almıştık taksitle daha sonra bayisine gittik bitmiş olduğunu söylediler. Şuan da yazılım sayesinde açıldı evet ama kanalları yüklemiyor dünden beri onunla uğraşıyorum, artık çözüm bulamayınca burda oluyorum... Yardımcı olabilir misiniz acabaTvyi yetkili bayiden satın aldıysanız 1 Yıl daha garantisi var.
Başka bir mağazadan almıştık taksitle daha sonra bayisine gittik bitmiş olduğunu söylediler. Şuan da yazılım sayesinde açıldı evet ama kanalları yüklemiyor dünden beri onunla uğraşıyorum, artık çözüm bulamayınca burda oluyorum... Yardımcı olabilir misiniz acababildirim çanından yazılım indirme sayfasına ulaşabilirsin.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın sonucu yazın.![]()
merhaba kolay gelsin bu tv için yazılım bulmam mümkün mü.Tv vestel logosu gelip kapanıyor.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin.REGAL TV Panel ve Full yazılım talebi
ANAKART DEĞİŞMEDİ
PANEL DEĞİŞMEDİ
Tv hiç açılmıyordu daha öncesinde forumdan aldığım yazılımı attım geldi fakat panel yazılımı uymadı tekrardan uygun bir yazılım alabilir miyim
![]()
![]()
![]()
![]()