Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 24,545
başka yazılım gönderdim.Merhaba; yazılımı yükledim TL açıldı teşekkürler. Fakat kumandadaki bazı tuşların fonksiyonunu, farklı tuşlar görüyor.
başka yazılım gönderdim.Merhaba; yazılımı yükledim TL açıldı teşekkürler. Fakat kumandadaki bazı tuşların fonksiyonunu, farklı tuşlar görüyor.
rastgele yazılım yükleyemezsiniz bizim arşivde yokUygun bir yazılım elinizde yok mu? Farklı modelin yazılımı uyum sağlamaz mı? Çöpe mi atmam gerekiyor?
Çok teşekkür ederim, yükleyip sizleri bilgilendireceğim.Bismillah dur bakalim
Başka yazılım verelim birde onu dene.

Cok tesekkur ederim. Paylastiginiz kurtarma yazilimini yukleyince tv acildikurtarma yazılımını bildirim çanına gönderdim.
Cihazınız garantili servise talep oluşturun.Merhabalar bugün güncelleme yaptım tvde kırmızı-yeşil ıık yanıp sönüyor toshiba yazısında tv takılıp kalıyor açılmıyor.Kurtarma yazılımı mı atmam lazım? Bir de nasıl atılıyor?
![]()
Bildirim çanı![]()
Merhaba yazılım çok eski yenilemem gerekirmi

sorun nedir.?Selamlar, elimde Toshiba 65UA3D63DT var.Kart: MB185Ürün Kodu: 10136750Bu koda uygun full yazılım linki verebilir misiniz?
Güncelleme attım ayarlardan normal bir şekilde şuanda sürekli kendini yeniden başlatıyor toshiba yazısı geliyor sonra tekrar başlıyor. Yeşil ve kırmızı yanıyor sürekli olarak.sorun nedir.?
etiketi buraya yükleGüncelleme attım ayarlardan normal bir şekilde şuanda sürekli kendini yeniden başlatıyor toshiba yazısı geliyor sonra tekrar başlıyor. Yeşil ve kırmızı yanıyor sürekli olarak.
okunaklı çekin