Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 23,824
bildirim çanına yazılım indirme sayfa linkini yolladım. Yükledikten sonra sonucu yazın.![]()
Tvde ledler yanıyor ama siyah ekranda kalıyor 8 defa kırmızı ışık yanıp sönüyor
Yazlımı varmıdır acaba
bildirim çanına yazılım indirme sayfa linkini yolladım. Yükledikten sonra sonucu yazın.![]()
Tvde ledler yanıyor ama siyah ekranda kalıyor 8 defa kırmızı ışık yanıp sönüyor
Yazlımı varmıdır acaba
daha önce parça değişimi yapıldi
iyi günler hayır orjinaldaha önce parça değişimi yapıldı mı.?
yanlıs yazılımdan olduiyi günler hayır orjinal
daha önce parça değişimi yapıldı mı.?
hayır degismedi yanlıs yazılımdan dolayı böyle oldudaha önce parça değişimi yapıldı mı.?
daha önce parça değişimi yapıldı mı.? kendi parcaları degismedi
For EMMC I only have thisArkadaslar TOSHIBA 50UA2263DG EMMC dosyası lazım.
ve yazilim da lazim .
bu iki yazilimi verebililecek arkadasa simdiden tesekkurler
TV bilgileri resimlerini ekliyorum.
Yokoono kardes varsa sende vardir
![]()
![]()
![]()
Cod panel (VES400xxxx-xx-xx) ????.Vestel 40FD5050 yazılım sonrası ekran ters dönme sorunu (Panel Mirror seçeneği yok)
Merhaba
Vestel 40FD5050 model televizyonuma yazılım yükledim (dosyalar: mb140_en.bin, mb140_mboot.bin, usb_auto_update_G9.txt)..
Yazılım yükleme işlemi sorunsuz tamamlandı ancak cihaz açıldıktan sonra ekran ters (baş aşağı) şekilde görünüyor.
Servis menüsüne (4725) girdim, “Video Setting”, “Option 1/2/3” bölümlerini kontrol ettim ancak Panel Mirror / Flip / Rotate gibi bir seçenek bulunmuyor.
Video Setting menüsünde gizli seçenekleri açmak için (9301, 2580 vb.) tuş kombinasyonlarını da denedim, sonuç alamadım.
Anakart: MB140
Modell Vestel 40FD5050
Bu modelde ekran yönünü düzeltmek mirror/flip için hangi menü veya yazılım versiyonu kullanılmalı?
Panel tipi tanımlaması yanlış mı olmuş olabilir?
Yardımcı olabilir misiniz?
Здравей,
Когато моделът Vestel 32H400 беше включен, логото на Vestel спираше за секунда и след това избледняваше. Опитах да флашна фърмуера, но мисля, че устройството е блокирано. Нищо не се случва. Когато задържа бутона OK и го включа, светлината мига бързо в продължение на 10-15 секунди, след което се изключва напълно. Не се показва никакво изображение. Благодаря предварително за подкрепата. Прикачил съм съответните подробности.
На дънната платка пише 17mb211s.
![]()
![]()
![]()