By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 16,373
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın.iyi calısmalar bu tv için yazım lazım. tv vestel logo geliyor kırmızı ısık yanıp sönüyor devamlı acılmıyor
![]()
![]()
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın.iyi calısmalar bu tv için yazım lazım. tv vestel logo geliyor kırmızı ısık yanıp sönüyor devamlı acılmıyor
![]()
![]()
tesekkürYazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın.
bu yzılımı almıyor stb ısıgı hızlı sekilde bir müddet yanıyor ama sonuz gene aynıYazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın.
Mb110 Ana kartlı tv etiket resmi eklemişsiniz buna ilaveten resmini eklediğiniz ana kart resmide mb110 ve mb110 Ana kart full yazılım size yeni verildi.tesekkür
bu yzılımı almıyor stb ısıgı hızlı sekilde bir müddet yanıyor ama sonuz gene aynı
Teşekkür ederim eve gidince paylaşağımMb110 kartın yazılımı verildi bildirimi kontrol edin yükledikten sonra görüntü düzleme işlemini daha önce yaptığınız gibi tekrar yapın güncelleme yazılımı temini için servis menü resmini buraya yükleyin.
Uygun olan linkteki ilk mesajı okuyunuz.Merhaba,
Elimde Vestel SMART 40FD7300 (40” LED TV) modeli bir televizyon var.
Bir süredir kendi kendine kapanma, kanalların açılmaması gibi problemler yaşıyordum.
Sonrasında televizyon tamamen açılmamaya başladı.
Model etiketi bilgileri şu şekilde:
Model No: SMART 40FD7300
S/N: 7997727800603
Panel Kodları: PNL: 23398548 / VPAZ: 20273859
Vestel destek sitesine yazdım ancak geri dönüş alamadım.
Bu model için USB üzerinden yüklenebilen yazılım (firmware) dosyasına ihtiyacım var.
Ana kart versiyonu sanırım 17MB211 serisi.
Eğer elinde bu modele uygun orijinal yazılım dosyası olan varsa veya nereden temin edebileceğimi biliyorsanız paylaşırsanız çok sevinirim
Şimdiden teşekkür ederim.
Teşekkür ederim eve gidince paylaşağım