ışık yanıp sönüyor , görüntü ses gelmiyortv'nin sorunu nedir.? Ne yazılımı istiyorsunuz.? Müneccim değiliz ki.!
What panel did the motherboard work with? LSCxxxHN02-U ???Merhabalar
13AT203 V1.0 anakartı kendi tv me takmak istiyorum VES430UNDL-2D-N12 numaralı panel dosyalı bir yazılım yapılabilir mi?
![]()
![]()
Eski panel kırıldığı için attım onun tam kodunu hatırlamıyorum ama "markasız 49 inç lg panel yazıyordu". Ben şimdi olabilirse VES430UNDL-2D-N12 panel ile kullanmak istiyorum.What panel did the motherboard work with? LSCxxxHN02-U ???
DenklikEski panel kırıldığı için attım onun tam kodunu hatırlamıyorum ama "markasız 49 inç lg panel yazıyordu". Ben şimdi olabilirse VES430UNDL-2D-N12 panel ile kullanmak istiyorum.
Teşekkürler, 13AT203 V1 anakarta panel yazılımını nasıl yüklemeliyim. Full yazılımı yüklemek istiyorumDenklik
LG FULL HD - VESxxxUNDL or VESxxxUNDP
Yükleme talimatını dikkatlice okuyun uygulayın yazılım yanlış değilyüklemedi yanlış yazılım dedi verdiginiz yazılım için teşekkürler
Rica ederim.teşekkürler![]()
I have for this:Herkese iyi geceler arkadaslar
ekte resmini gonderdigim TV ye yazilim lazim .
![]()
![]()
![]()
Merci, je peux souder la puce, mais pas la programmer. Pouvez-vous me vendre une puce préprogrammée ? Bien sûr, je paierai la main-d'œuvre.Je ne pense pas que vous puissiez effectuer la réparation. Appelez un centre de réparation.
Sorry, no.Merci, je peux souder la puce, mais pas la programmer. Pouvez-vous me vendre une puce préprogrammée ? Bien sûr, je paierai la main-d'œuvre.

Tamam. bunu gonderin.I have for this:
Toshiba 24WA3B63DGK main 17MB171panel VES236WNVH-2D-N21
Full software.Tamam. bunu gonderin.
tesekkurler.