teşekkür ederim deneyeceğim şimdiyazılım linkini sağ üstteki bildirim çanına gönderdim.
teşekkür ederim deneyeceğim şimdiyazılım linkini sağ üstteki bildirim çanına gönderdim.
verdiğim yazılımı dene bakalım.Görüntü gelmiyor, televizyonu açıyorum güç ışığı yanıp sönüyor sonra tekrar yanıyor. Televizyon herhangi bir tamirat vs işlem görmedi hocam.
servis menüsü lazım.Merhabalar
65U9500 model televizyonum var, uzun yıllardır kullanıyorum ama ihtiyaç olunca fark ettim, blutv den Max e geçiş sağlanmamış, tabii uygulaması yok vs.
Yazılım sürümü v.0.51.51.0, uygulama sürümü v.0.21.102.0
Yüklü sürüm En son 2023 de güncellemiş, 2023-04-10 tarihli
Bunun daha yeni bir sürümü var mıdır güncel uygulama içeren? Daha başarılı ve stabil diyebileceğimiz? Bir yardımcı olursanız sevinirim.
Oldu çok teşekkür ederim elinize sağlıkyazılım linkini sağ üstteki bildirim çanına gönderdim.
günaydın hayırlı işler malesef olmadı. ilk fişe takınca flashtaki ışık yaklaşık 10 kere yanıp sönüyor toshiba yazısı gelip gidince yine aynı şekilde 10 kere yanıp sönüyor sonrasında aralıklarda 1 kere yanıp sönüyor onun dışında tvde yazılım yüklediğine dair hiç bir hareket olmuyor standby ışığı sürekli kırmızı yeşil yanıp sönüyorsana başka yazılım vereceğim tv çalışırsa 5 gofret alıp sokakta çocuklara vermeni istiyorum.![]()
If you're not interested in the panel, here you go:selam sayın ustalar 17mb211 dump dosyası lazım 25Q16 yardımcı olacabilecek kişilere teşekkürler
Usta kartın üstündeki 25Q16 sizin yolladığınız 25L16 uyarmı epromlar farklıIf you're not interested in the panel, here you go:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
LookUsta kartın üstündeki 25Q16 sizin yolladığınız 25L16 uyarmı epromlar farklı
usta alakanıza teşekkürler epromu yazdım ama maalesef sorun çözülmedi tvnin fişini takınca standby sabit yanıyor kumandadan açtın mı standby devamlı sayıyor yani tanıp sönüyor ama tv açılmıyor aslında kart sağlamdı tamire gelen bir tv ye takacaktım panel uymadığı için tamirci bir arkadaş bana bir yazılım attı onu yükledim ondan sonra kart açılmadıLook
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.